![]() |
Re:
Super beton, cea mai tare faza a fost cind se pregateau baietii de liniutza in mamaia erau aliniati 2 si venind din spate unul cu o masina straina nu am vazut exact ce marca era, dar nu asta conteaza, a oprit si el si s-a bagat cu cei 2 si chiar a rupt-o in doua... deci mai sunt o gramada de fani ascunsi ai curselor stradale care nu se arata.
|
fani ale curselor stradale sunt multi,dar iti dai seama k nu multi isi permit sa faca asemenea lucruri din alte motive dar ce sa facem.Cand imi revin si eu o sa vreau sa ma dau cu cu faruk ca prea se infinge ggg-ul ala :lol:
|
hehehehe...ieri pe faruk nu l-a luat nimeni..
apropo unde ati fost dupa sala sporturiilor..?? :roll: ..eu cu cei din xtreme,Faruk,Pal,matiz..eram jos.... :roll: |
al 3-lea avea un passat mai vechi....yo am dat startu si cand am vazut ca a oprit langa noi am crezut ca este politia :yikes:....da oricum a fost tare omu :lol:
|
laudati-va voi mult pe forum cu ce si unde si cand ati facut si sa vedeti voi daca o sa mai faceti.......
|
Re:
Quote:
|
chestia asta oricum o sa se intample
|
1 Attachment(s)
:twisted: :twisted: Nu credetzi k ati deviat de la topic ? vbim de klanuri aici! pana acum se stie , cei mai raspanditzi sunt X Team Racing Club , si primii care au fost in Constanta! Singurul Club oficial de curse din Constanta cu toate actele in regula! Succes noilor cluburi care vor aparea! Cu toate ca sunt de parere ca mai bine am fii un grup care sa fim rivali cu cei din alte orase , nu rivali intre noi in oras! in fine! succes Street Racers , Ice Team etc :twisted: :twisted: [/b]
|
rivali suntem pe pista mah....si constanta este rivala cu toate orasele.Eu zic ca la ultimele 2 evenimente s-a vazut ca putem sa ne ajutam reciproc
|
cel mai bine datzi pm`uri intre voi :wink: si stabiliti tot decat sa scrietzi pe forum sa vada toti ...
|
Ady:)) nu sunt cei diun x-team cei mai rapizi:) Bine nu de asta am scris.. ci pt Xtreme. Parerea mea e sa nu incepeti sa purtati X-uri pe spate. Fratilor fiti putzin originali Nu va place sa fiti si voi altfel sa nu fiti ca ceilanti, sa avetzi ceva al vostru care sa va caracterizeze. Incercati sa datzi la o-parte tot cea ce este sau ma rog cea ce a fost si si fiti voi, fara alte semne sau inscriptionari.
Asa va vetzi castiga mult mai bine respectul. Nu vreau sa se creeze discutii cum ca x-team are x si gata sa numai aibe nimeni, dar sunt ferm convins ca asa cum au mai fost altii care au avut un \"club\" cu acelasi X , asa avetzi si voi . Eu ma bucur ca X-ul aceasta a inspirat asa de multi baietzi,plus de asta (ca sa ma laud putzin) am o mica mare parte din vina a acestui X-team .. Asa ca ... FITI VOI SI NU VA LUATI DUPA NIMENI. |
Re:
Quote:
Si sa dea Domnul sa fim cat mai multi si cu X si cu Y si cu orice alte litere atata timp cat ne intelegem si ne ajutam ,) |
Re:
Quote:
|
ma da ce rau esti u ma....o sa-l suni u pe dancu in fiecare zii ca-ti iei amenda ptr tobe? Sau ca vine raru si-ti ia talonu ca nu ai motorul omologat? Sau ca ai caroseria lovita?
Nu cred asa ca nu mai te bate cu caramida in piept.Cand iti da in fiecare zi cate o amenda de 50 de lei su 80 de lei ai sa suni la dancu ca ai luat amenda......suni o dat de 2 ori dar nu in fiecare ziii...asa ca las-o asa. In primele 5 luni da cand mi-am luat masina asta aveam torpedoul plin de amezi(centura, faruri, tobe erc...)cand am lasat-o cu spanu in oras ...bafta amenzi....ultima amenda am luat-o in vara...si a trecut ceva de atunci |
Re:
Quote:
zi si mie care sunt alea .ca sa nu zicem ca la ultimuu eveniment (petrecerea mr) sa vazut clar CA SUNTEM RIVALI sau mai bine zis ca avetzi ceva cu noi . In rest respect |
| All times are GMT +2. The time now is 11:13. |
- Copyright 2026 4Tuning