![]() |
Re: Super Nova (RED)
pe langa arcuri taiate trebuie sa intaresc si amortizoarele , jante , bad boy...costa ceva:D
|
Îşi trebuie o suspensie pe aer ca să aibă efect garantat!
Baftă |
Poti pur si simplu sa tai din arcuri si sa scurtezi tija la telescoape. De asemenea poti doar sa tai din arcuri si sa lasi telescopul la fel, neintarit, nescurtat ca nu ai fi primu dar... eu iti spun di proprie experienta ca ti se vor duce bucsele din capul telescopului pentru ca masina va sta putin mai "cracanata" de roti iar bucsele alea nu o sa mai calce drept ;)
|
Merci de sfat srg-ule. deocamdata trebuie sa schimb axu de la volan ca are un joc cam mare si e cam neplacut la condus.
|
Quote:
A numai 3-4 degete garda..... te gandesti bine...... bafta in continoare |
pai tu ai dato in extreme:lol: puteai doar sa scurtezi arcurile si sa pui amortizoare intarite si scurtate, asa cu arcurile intarite este si mai bat:lol: nici chiar asa, dupaia parca vad ca o sa ai anunt pe forum ca vrei sa cumperi ficati:lol: ca tu iai facut pateu
|
micutu11 de cat timp ai masina coborata?? cam cati km ai facut cu ea asa?? Nu ai inceput sa ai batai ca alea de planetare pe fata??
|
Quote:
|
mda... eu am schimbat o planetara cu una de uzina, am dat si un sac de bani pe ea si bataia era identica :evil:. Nu am stiut ce poate fi pana intr-o seara m-am uitat din gresala la bucsele alea si merg cu bataia asta pe ambele parti de vreo 1,5 ani... Am cumparat bucsele, urmeaza sa le schimb si sa vad rezultatul :D
PS se poate face ca atunci cand cobori masina sa stea rotile de fata drepte si sa nu se mai duca bucsele alea. Eu nu puteam ca mi-ar fi frecat rotile pe fata :D |
ar arata chia foarte frumos asa ... nu ca ar fi urta in stadiul in care e acum.. succes in continuare cu masina.
tm86smg: tu ai doar arcurile scurtate pe fata? pentru ca vreu sa o las si eu putin mai jos de fata dar nu stiu cum ... daca este neeaparat sa intaresti amortizoarele... mersi! |
Eu am ridicat masina de bot momentan. Aveam arcurile taiate si tija la telescop scurtata
|
3 Attachment(s)
salut am cam terminat masina a ta de facut dar mai am de pus toba si sa i fac geamurile fumuri.
|
Quote:
|
Quote:
|
zibule ai ajuns si in GTA :))
|
| All times are GMT +2. The time now is 14:04. |
- Copyright 2026 4Tuning