![]() |
Re: E36 - Coupe :x
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
hai RAU -le in foorrrtzzzaaaaaa:suspiciou
|
Maşina ta este un vis pt toţi cei pasionaţi mai ales pentru mine,primu model de jante fără buză care īmi plac şi dau bine pe e36 :X baftă la modificări cu ea ;)
|
vin kos-ule vin:))
|
Quote:
|
masina a iesit din lucrari...a iesit foarte bine din punctul meu de vedere...sunt cel mai fericit...dar nu am cablul de date sa scot pozele:))....dar o sa le scot in seara asta sau maine dimineata;)
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
hahahah....am facut rost de cablu si le scot pe cele de pe telefon.....si o sa revin si cu cele de pe aparat;).....pareerrriiiiiii:D:D
Si am o intrebare.....buza de la bara eu as fi vrut sa fie negru mat dar vopsitorul a uitat.....dar o zis k poate sa o faca....ce spuneti...sa o las asa sau sa o fac negru mat...va multzumesc:D:D:...CEL MAI HAPPY:D:D ps.prima poza e inainte de lucru:D |
9 Attachment(s)
in pozele pe iarba pare foarte joasaa...cam cum as vrea eu sa fie....
as mai vrea sa o las....dar sa vad cum fac:D:D si inca cevaa...ma asteptam sa fie mai joasa cu bara de M dar e cam la fel... alte poozeee....:X:X:X |
Este destul de joasă dar ar merge şi mai mult....oricum e bijuterie aşa cu kitul de M ,să īl stăpāneşti sănătos fără incidente neplăcute!
|
Arata superb! Abia astept sa o vad vineri live :)
|
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:19. |
- Copyright 2026 4Tuning