Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Manga (Pixel cars) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars.html)
-   -   Challenges (manga) (https://forum.4tuning.ro/541-manga-pixel-cars/80022-challenges-manga.html)

mareo 15-01-09 20:46

Re: Challenges (manga)

Quote:

Originally Posted by NSL_ADY666 (Post 1984496)
pai si moderatorii fiindca daca te uiti atent ultimul meu post a fost pe 9 cel cu challengeul s al moderatorului pe 1 si noi asteptam de mult

Nu stiu cine asteapta, dar fie.
Daca ai ceva nelamuriri trimite un pm moderatorului, nu are el timp sa iti verifice tie toate posturiile in parte....

Trickz 15-01-09 21:15

Quote:

Originally Posted by NSL_ADY666 (Post 1984422)
asta ziceam si eu macar de s-ar mai face un moderator doar unul :(

Semizeu... daca ai venit de 10 zile si 15 posturi nu inseamna ca deja le stii pe toate si ca poti da idei in stanga si dreapta. De luni bune moderatorul (EU) a anuntat pe pm ca se retrage de pe sectiune si.. culmea.. a si dat o lista de oameni sa inlocuiasca. PUNCT.

Inainte de asta am dat o lista de cerinte gen: usergroup sau sa avem si noi ceva cupe si diplome la 4tuningdays... ambele primind raspuns negativ pe motiv ca suntem prea PUTINI pe aceasta sectiune.

Eu am renuntat la acest forum, cum se vede si in semnatura. Am primit cateva mesaje pe adresa personala de mail cum ca ar trebui sa intru neaparat ca sunt chemat sa nu stiu ce si pe stanga si dreapta.. aparent erau doar probleme cu nerabdarea unui copilas in fata pollurilor...

DaViD TL 15-01-09 21:33

si o ultima intrebare si se termina off-ul : pe cine lasi moderator ?!?

autOcty 16-01-09 20:13

cine face un battle cu mine? (de preferat dedline-u sa nu fie fix ca nu stiu cum stau cu timpu'!)
accept cu oricine!alegeti voi masina! (da sa nu fie urata rau baza!)

DaViD TL 16-01-09 20:15

hai baga tu sefu o baza

autOcty 16-01-09 20:19

as face cu tine da mi sa nu faci cum ai facut cu corsa...mai stii??? :-w

DaViD TL 16-01-09 20:21

treaba cu corsa a fost in perioada tezelor daca vrei si acum o am inceputa pur si simplu nu am mai putut lucra la ea nu am mai avut timp si sry dar stii cum e nu la toti ne iese media :lol:

autOcty 16-01-09 20:25

stiu ca si eu is cu media p***! da puteai sa zici ceva! nu sa ma lasi ca pe nimeni asa!

DaViD TL 16-01-09 20:27

bine frate baga tu baza si promit ca am sa o fac chiar cum o iesi urata sau buna o postez ;)

ps: nici acuma nu imi iese media deci :lol:

autOcty 16-01-09 20:30

nu-i vorba de urata sau buna! trebuia sa imi zici numa si nu era nici o suparare! ca doar toti avem probleme! hai baga si vedem!

DaViD TL 16-01-09 20:39

1 Attachment(s)
de asta ce parere ai ?!?

autOcty 16-01-09 20:45

buna! hai! bafta! de dedlineu' il punem pe dum seara?(nu fix! si cu amanari daca e nevoie!)

DaViD TL 16-01-09 20:51

1 Attachment(s)
hai fie duminica seara chit ca maine seara e chindie la mn acasa, o termin cu siguranta ;)

LE : gata masina sefu ;)

LE 2 : cine ne face poll ?!?

autOcty 18-01-09 10:17

2 Attachment(s)
scuze de intarziere...
ihat's my shit!

mitza mtb 18-01-09 12:37

as dori si eu sa particip daca se poate......aproape am terminat-o....:D

All times are GMT +2. The time now is 21:10.

- Copyright 2026 4Tuning