![]() |
Re: General - AUDI vs BMW -
bentley...
|
nenea santos ... cat e scoru ?
dau si eu un gol pt Audi ? cu noul RS6 ?:) https://youtube.com/watch?v=aLsWR31VdPA&feature=related 580 CP ... M5 cat are ? ca am uitat ... :) Apropo la M5 sunt toti doar daca apesi butonul :D P.S. zice ala ca daca e sa o comparam cu un supercar ... pe langa M5 e Bugatti Veyron :weee: |
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
poate ca sunt mai multe bmw decat audi in dubai,dar nici ca daca nu a vazut el inseamna ca nu sunt deloc |
Quote:
Numai bine. |
Quote:
|
Quote:
|
Ma simt din ce in ce mai bine ca am Audi citind aceste posturi.
Si cred ca o sa-mi botez un copil BMW sa-l pupe toata lumea-n fund la coltu strazii. BMW rulzz si orice ar face oricine tot bemve e mai tare. "Adica la mai putin bani (diferenta e de peste 10.000 de euro daca nu chiar se apropie de 20.000 euro adica inca o masina) BMW va oferi: performante mai bune, manevrabilitate mai buna, consum mai bun, look mai bun, fiabilitate mai buna si costuri de intretinere sensibil mai mici (pt ca nu are un mastodont de motor complicat cu 2 turbine, ba din contra un V10 f. performant si premiat de 2-3 ori consecutiv :"International Engine of the World") Asa ca stati linistiti ca RS6 nu fa fi nici pe departe un hit asa cum a fost, este si va ramane M5." Dupa cum ziceam. Daca aveam BMW imi era rusine sa ma aflu in aceeasi tabara cu multi dintre cei care au postat pe aici.Poate de aceea nici nu imi voi lua vreodata bmw desi imi place tractiunea spate si ultimele motoare pe care le-au dezvoltat. Culmea e ca cei care au BMW si stiu cu ce se mananca masina se abtin sa citeasca si sa zambeasca. La fel si cei cu Audi. Macar e amuzant. |
Quote:
un fel de david il bate pe goliat! Quote:
|
De la RS6 nu bate M5 de nu stie ce e cu el .... pana la M5 bate Rs6 e cale lunga.
https://www.youtube.com/watch?v=vfRM8GDr5CY Si comparatia, repet, trebuie facuta cu M5 Avant. O sa urmeze si Rs6 Sedan, odata cu A6 cu facelift ... anul asta probabil. |
da in septembrie-octombrie urmeaza rs6 sedan tot cu 580 de cai.
@ fanii bmw care au postat reply-uri la postul meu: de unde le scoateti ? BMW nu foloseste toata puterea de 500 si un pic de cai pentru ca nu o poate controla ;) dar na ... pentru voi oricum exista numai BMW pe lumea asta si orice s-ar intampla pentru voi bmw o sa fie intotdeauna mai bun decat audi ... asa ca nu are sens sa ma contrazic cu voi |
Quote:
Cine sunt necunoscatorii astia man??? Ei nu au auzit de fanul bemve din Romania care merge cu 206 dar bemve rullz?? Pana la urma bruzli il bate pe vandam??? Dar terminator pe robocop??? Si acum vor urma posturi de genul "daca bemve vroia facea v11 triturbo si il batea pe audi dar nu a vrut el asa. Am si eu o intrebare pentru cunoscatori (fara nici o aluzie): M cu x-drive de ce nu se face??? Sau m5 are x?? chiar nu stiu si nu caut acum. 10x |
Quote:
|
Quote:
R8 este o masina sport de exemplu ... si are tractiune integrala subaru impreza este o masina sport ... tot cu tractiune integrala RS4 este o masina sport ... tot cu tractiune integrala ..... si lista poate continua sau pt tine SPORT = BMW = RWD ? P.S. cum spunea si nenea ala care a facut testul, M5 este o masina sport, dar noul RS6 e ca un bugatti veyron pe langa ea ;) Succes |
| All times are GMT +2. The time now is 21:33. |
- Copyright 2026 4Tuning