Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Curse de Accelerare - Liniute (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute.html)
-   -   eXTREMe TIN TIN Galati/22/X/05 Legal Racing (https://forum.4tuning.ro/16-curse-accelerare-liniute/7945-extreme-tin-tin-galati-22-05-legal-racing.html)

shadowro 19-10-05 17:51

nu conteaza de cat timp ai permisul ... sa il ai asta conteaza :))

TazzY 19-10-05 20:30

Sabato
Nubi sparse. Massima 59° F / 15° C Vento Sud 11 mph / 18 km/h
Sabato notte
Sereno. Minima 48° F / 9° C Vento SSO 6 mph / 10 km/h

SEBASTIAN CHEAR AVEA DREPTATE.... :dance:

_M_ 19-10-05 20:36

Re:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

Originally Posted by \"_M_\"
M-am uitat pe regulament si nu inteleg de ce trebuie sa aduc si copie dupa asigurarea la masina?!?!?! Daca de exemplu nu am asigurare iar masina o aduc pe platforma? Ce fac?Nu ma mai inscrieti? :) Adik nah...inteleg....copie dupa acte...dupa permis...etc..dar si dupa asigurare?? Offf..... Astept un raspuns...

Pentru ca in caz de accident e valabila pentru terti, daca a fost din vina ta.
O bine sa-ti faci una, iar daca nu ai vi cu ce ai la tine si vedem ce facem acolo.
Daca esti pasionat, iar masina tehnic e ok gasim o forma de inscriere insa asta nu trebuie sa devina o regula.

Masina tehnic este ok.ITP-ul e valabil pana in februarie 2006.Am toate actele la ea.Masina nu e imatriculata in Romania iar eu am permis luat in alta tzara.Nu am avut niciodata permis romanesc.Sper sa nu fie o problema asta nu?Nu de alta dar sa nu bat drumul degeaba....

SEBASTIAN 19-10-05 21:09

Re:

Quote:

Originally Posted by \"BlonduGL\"
Asfaltul se prezinta in conditii excelente, la inceput e o urcare lina, dupa care urmeaza o coborare usoara. Afara e soare si sper sa se mai incalzeasca putin pana sambata, sa fie conditii perfecte.
Am si eu cateva intrebari, trebuie sa am permisul de mai mult de 1 an? Si pot sa particip cu o supernova stock, are 75 cp, la categoria A1 (nu radeti .. prea tare :) ) ?
O sa fie super tare, si eu sunt curios cu ce masini o sa vina politia, daca spun ca o sa concureze si ei.

Important e sa ai permis.

SEBASTIAN 19-10-05 21:14

Re:

Quote:

Quote:

Originally Posted by \"SEBASTIAN\"
Quote:

M-am uitat pe regulament si nu inteleg de ce trebuie sa aduc si copie dupa asigurarea la masina?!?!?! Daca de exemplu nu am asigurare iar masina o aduc pe platforma? Ce fac?Nu ma mai inscrieti? :) Adik nah...inteleg....copie dupa acte...dupa permis...etc..dar si dupa asigurare?? Offf..... Astept un raspuns...

Pentru ca in caz de accident e valabila pentru terti, daca a fost din vina ta.
O bine sa-ti faci una, iar daca nu ai vi cu ce ai la tine si vedem ce facem acolo.
Daca esti pasionat, iar masina tehnic e ok gasim o forma de inscriere insa asta nu trebuie sa devina o regula.

Masina tehnic este ok.ITP-ul e valabil pana in februarie 2006.Am toate actele la ea.Masina nu e imatriculata in Romania iar eu am permis luat in alta tzara.Nu am avut niciodata permis romanesc.Sper sa nu fie o problema asta nu?Nu de alta dar sa nu bat drumul degeaba....

Raspunsul meu acuma nu e doar pentru tine.
Daca cineva are vointa si pasiune, are permis valabil si o masina care merge bine, trebuie neaparat sa vina ca acolo noi gasim solutia sa inscriem bolidul.
Nu conteaza de cat timp ai permis sau daca masina e inscrisa, important e sa corespunda tehnic si pana acum nu cred ca am respins vreo masina de la inscriere.
Rugamintea din respect pentru altii, pentru prieteni si nu in ultimul rand pentru organizatori va rugam sa evitati hotia la grupe. Noi venim sa facem curse nu politie. Din astia care fac politie-jandarmerie e tara plina de la Presedinte la un simplu portar, noi vrem alta viziune, vrem constinta, spirit de competitie si in acelasi timp spirit de echipa, o mare familie unde toti isi au locul.

SEBASTIAN 19-10-05 21:19

Re:

Quote:

Originally Posted by \"lex_05_md\"
sorry!mai am o intrebare in legatura cu Basarabia(republica moldova)cine da premiile daca venim pe un \"race-car\"turbat?ca drumul ne cam coasta?poate spuneti ceva de masinile basarabene,sper ca mai mult de bine!!!ca la primavara vine \"PREMIERA\"din moldova!punetziva cit mai multi n2o din clasa G ca ne jucam un pic,e intrebare p/u DDB! BAETI,ASA MAI DEPARTE!!!ca europa e a noastra!!!

Va asteptam cu drag sunteti ai nostri, sunt un roman adevarat si plang dupa bucata aia de tara, insa va rog nu-mi cereti sa fac discriminare pozitiva, va consider egali, nu aveti handicap si nici mai buni nu sunteti.
Nimeni nu va va face un favor mai mare decat sa aveti inscriere zero, restul trebuie prin forte propii sa va ridicati si autosustineti daca nu convingeti suficienti sponsori.

SEBASTIAN 19-10-05 21:22

Re:

Quote:

Originally Posted by \"TM3Rider\"
Sebi...o intrebare: la Braila, trecetzi prin oras ca sa mergetzi pe dig, spre Galatzi, sau pe varianta?
Nu de alta, da...as vrea sa va vad \"caravana\" .:P :P :P
Yo am masina in service, sunt fortzat sa vin cu maxi-taxi! :( :(
Daca venitzi pe varianta, ne gasim in Galatzi, daca nu, va fac cu mana prin Braila, da sa-mi spui pe la ce ora plecatzi din Bucuresti, ca sa fac niste calcule, sa stiu cand suntetzi in Braila! :P

Avetzi grija cu Politia la Braila, ca...NO COMMENT!!! :P :D

Te-am salutat!

Nu te pot ajuta cu acest aspect.
Eu ma duc de maine ca mai e de munca pe acolo.
Noi nu organizam coloana si nici nu recomandam asta tocmai ca sa nu alertam degeaba politia.

SEBASTIAN 19-10-05 21:25

Re:

Quote:

Originally Posted by \"slkamg\"
E o lista lunga cu cei care vin de la Bucuresti, oricum altceva mai bun de facut nu este.

M5, GSI, SEI, SEBY, ANDREI, INSOMNIA, DOG, SIERRA V12, KEMAL Mustang...lista e lunga dar nu-i stiu pr toti.

Mai trec cateva pe lista Tudorica Alex cu Dacia Nova, Bog Impreza wrx prodrive, sierra nu cred ca vine, probleme cu o roata.

CrisRai 19-10-05 23:31

Re:

Quote:

Cine din Galati sau din alta zona decat bucuresti o sa rapuna Honda Civic Type R a lui andrei?

La rapus alt Honda Civic type R din Timisoara. :D

SEBASTIAN 19-10-05 23:47

Re:

Quote:

Originally Posted by \"CrisRai\"
Quote:

Cine din Galati sau din alta zona decat bucuresti o sa rapuna Honda Civic Type R a lui andrei?

La rapus alt Honda Civic type R din Timisoara. :D

Asa este!
Insa lucrurile mai evolueaza chiar daca inca nu s-a intamplat.
Sa intelg ca vine la Galati?

_M_ 20-10-05 00:51

Voi fi prezent sambata.Sunt curios.....ce masini vin din bucuresti la grupa mea? (Grupa A) Cine se anunat ca va veni?:) Sa stiu ca idee cu cine trebuie sa fuga buburuza mea :) Sa vad daca imi pun doar o butelie sau doua de NOS :lol:

SEBASTIAN 20-10-05 01:07

Re:

Quote:

Voi fi prezent sambata.Sunt curios.....ce masini vin din bucuresti la grupa mea? (Grupa A) Cine se anunat ca va veni?:) Sa stiu ca idee cu cine trebuie sa fuga buburuza mea :) Sa vad daca imi pun doar o butelie sau doua de NOS :lol:

TE astept si nu uita sa declari puterea ori 1,4.

_M_ 20-10-05 01:31

Nu stai linistit......la mine nu e cazul sa iti faci griji...sper totusi sa dea dovada toti de fair-play..nu sa ma intalnesc la grupa mea cu o masina ca a mea cu turbo pe ea :lol: Adik ori facem ceva serios ori stam acasa si jukam NFS.Sper sa castige cel mai bun si cel mai corect!

SEBASTIAN 20-10-05 01:33

Re:

Quote:

Nu stai linistit......la mine nu e cazul sa iti faci griji...sper totusi sa dea dovada toti de fair-play..nu sa ma intalnesc la grupa mea cu o masina ca a mea cu turbo pe ea :lol: Adik ori facem ceva serios ori stam acasa si jukam NFS.Sper sa castige cel mai bun si cel mai corect!

Felicitari pentru dorinta!

Cortez 20-10-05 03:18

nush pe cine ai tu, dar io stiu sigur tre sa ma lupt cu dog-ul!!!

All times are GMT +2. The time now is 22:38.

- Copyright 2026 4Tuning