![]() |
nu conteaza de cat timp ai permisul ... sa il ai asta conteaza :))
|
Sabato
Nubi sparse. Massima 59° F / 15° C Vento Sud 11 mph / 18 km/h Sabato notte Sereno. Minima 48° F / 9° C Vento SSO 6 mph / 10 km/h SEBASTIAN CHEAR AVEA DREPTATE.... :dance: |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Daca cineva are vointa si pasiune, are permis valabil si o masina care merge bine, trebuie neaparat sa vina ca acolo noi gasim solutia sa inscriem bolidul. Nu conteaza de cat timp ai permis sau daca masina e inscrisa, important e sa corespunda tehnic si pana acum nu cred ca am respins vreo masina de la inscriere. Rugamintea din respect pentru altii, pentru prieteni si nu in ultimul rand pentru organizatori va rugam sa evitati hotia la grupe. Noi venim sa facem curse nu politie. Din astia care fac politie-jandarmerie e tara plina de la Presedinte la un simplu portar, noi vrem alta viziune, vrem constinta, spirit de competitie si in acelasi timp spirit de echipa, o mare familie unde toti isi au locul. |
Re:
Quote:
Nimeni nu va va face un favor mai mare decat sa aveti inscriere zero, restul trebuie prin forte propii sa va ridicati si autosustineti daca nu convingeti suficienti sponsori. |
Re:
Quote:
Eu ma duc de maine ca mai e de munca pe acolo. Noi nu organizam coloana si nici nu recomandam asta tocmai ca sa nu alertam degeaba politia. |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
Insa lucrurile mai evolueaza chiar daca inca nu s-a intamplat. Sa intelg ca vine la Galati? |
Voi fi prezent sambata.Sunt curios.....ce masini vin din bucuresti la grupa mea? (Grupa A) Cine se anunat ca va veni?:) Sa stiu ca idee cu cine trebuie sa fuga buburuza mea :) Sa vad daca imi pun doar o butelie sau doua de NOS :lol:
|
Re:
Quote:
|
Nu stai linistit......la mine nu e cazul sa iti faci griji...sper totusi sa dea dovada toti de fair-play..nu sa ma intalnesc la grupa mea cu o masina ca a mea cu turbo pe ea :lol: Adik ori facem ceva serios ori stam acasa si jukam NFS.Sper sa castige cel mai bun si cel mai corect!
|
Re:
Quote:
|
nush pe cine ai tu, dar io stiu sigur tre sa ma lupt cu dog-ul!!!
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:38. |
- Copyright 2026 4Tuning