Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Femei (https://forum.4tuning.ro/28-femei.html)
-   -   Care va plac mai mult ? (https://forum.4tuning.ro/28-femei/7904-plac.html)

Mystic 10-04-06 19:04

Re: Care va plac mai mult ?

eh,hai frate,nVidia e mare,nu luati in seama ce va spun prietenii,stiti vorba aia,"fereste-ma doamne de prieteni ca de dusmani ma feresc singur":D

Mustang 10-04-06 20:20

Quote:

Originally Posted by SUN
frate de cele mai multe ori knd ieshi cu o blonda buna prietenii ishi spun cam una din doua? sau amandoua..."mama ce buna e blondina...saaaau...oare IQ-ul ei ii depaseste varsta???" :D:D:D

pentru prima data sunt fericit sa spun ca am vazut si blonda (nevopsita) oarecum mai desteapta... deci... ;)

aleks 13-04-06 16:44

exceptia care confirma regula oare? :D:D:D

d3vilish_lips 13-04-06 20:04

.......neah :twisted:.......

Mustang 13-04-06 21:32

it may be ... just an accident :lol: :lol: :lol:

aleks 16-04-06 03:35

so... blondes have more fun... and only that? :D

MnemonyK 16-04-06 17:38

cred ka r fi misto alea la care iese vrajeala mai repede de obicei blondele cred k sunt, sau ma insel?

SUN 17-04-06 23:49

nu prea...dar tot la brunete raman....cu toate k in mod straniu am avut mai mult shatene...blonde sau roshcate..:D

Spark 18-04-06 00:09

bruneta... satena ... tot pe acolo e ... intra in aceeasi categorie .. :P
blondele in alta .. si roscatele iar in alte ... :) :) :)

SpeedeR 18-04-06 00:30

mie imi place fff mult d o blondutza si.....d o roscata :)
si nu d altcva :)

SUN 18-04-06 00:39

DA SpeedeR si de mine...si nu stiai kum sa ma agatzi in seara aia la pescarush knd ai dat peste mine "din gresheala" :D

F.R.Sonic 18-04-06 22:57

1 Attachment(s)
Dak ma intrebai acum o luna iti ziceam ca blondele sunt cele mai hot!! da' de cand am intalnit-o pe Claudia,am trecut la brunete cu ochi albastri!!....Oricum nu cred ca conteaza asa mult culoarea parului....da' ma rog fiecare cu gusturile lui....uite o poza cu Clau(e cea cu parul desfacut) sa va conving sa trecetzi la brunete ;)

F.R.Sonic 18-04-06 23:01

Quote:

Originally Posted by MnemonyK
cred ka r fi misto alea la care iese vrajeala mai repede de obicei blondele cred k sunt, sau ma insel?

Sunt de aceeasi parere...CLAR Blondele sunt mai usor de agatzat!!! Creca e adevarata legenda despre blonde....Au IQ-ul negativ :)) ...brunetele la putere

X-Ray-Eyes 19-04-06 03:54

1 Attachment(s)
Deci ??? Care va plac mai mult ?
Alegeti una dintre cele de mai jos ... ca e si una blonda si una roscata , si bruneta ...

CarGoVroom 19-04-06 07:47

Quote:

Originally Posted by X-Ray-Eyes
Alegeti una dintre cele de mai jos ... ca e si una blonda si una roscata , si bruneta ...

au peruci...nu se pune

All times are GMT +2. The time now is 14:09.

- Copyright 2026 4Tuning