![]() |
:lol: zi-ne si noua cand si unde are madgearu bal (economic I din romana,nu?).. btw acolo am dat eu bacul.. o gramada de bucatzi, unele din ele le vad si acum la ase :P
|
bravo ma... tu la randul tau sa nu mai inviti p altii la bal :roll: :roll: :roll:
bineeeeeeeeeeeeeeeee.... |
nu invit ?
altii dau afara !!!! ptr pisde ;) remember that ;) ! it`s too late ... s-au vandut toate bilete , am luat printre ultimile bilete , oricum .. o sa le zic ca am un prieten .... ;) |
Care a fost ma in Madgearu?
|
hmm primul sarut in clasa a 12 si primul tot cu aceeasi eprsoana care acum nu mai e:(
|
omfg ... :shock: :shock: :shock:
|
ce vrei ma moxxule cu madgearu?? eu am fost in madgearu!!!
ce vrei sa sti in afara de faptul ca acolo calcai pe femei ca pe dude!!!! (erau prea multe nu de alta :lol: ) |
Re:
Quote:
|
Re:
Quote:
|
:lol: hehe nu am avut timppp nu ca nu am vrut am avut alte preocupari :( ma rogg stii cum e cu parintiii de fete
|
Re:
Quote:
Deh, daca nu l-ai cunoscut pe Moxxu', alias Ca$$anova :lol: Te facea sa uiti si de parinti si de bac, de tot. Te maritai cu el inca din clasa a 9 :lol: |
Re:
Quote:
|
hmmm iubitu asta este o cerere? hmmm atatia martori si atat de indirect da cere mai astept mult? :evil:
|
pot sa va intreb de cat timp sunteti impreuna?
|
...a long time ago in a galaxy far away...
oops asta-i altceva....deci ne stim de mult, eu eram cu una, o colega de-a ei, ea era cu...gandul la mine, eu nu mai sunt cu aia si printr-o intamplare ar spune unii, (the will of the Force i believe), ne-am reintalnit dupa 3 ani si...fara detalii :D |
| All times are GMT +2. The time now is 09:53. |
- Copyright 2026 4Tuning