![]() |
Re: Body kit-uri
Quote:
|
up...
|
1 Attachment(s)
Salut!
Am si eu nevoie de prelungirea de bara de R32 (cea din atach) La ce pret si in cat timp? |
2 Attachment(s)
Salut ,
Prelungirea GTI - 315 euro Prelungire GTI carbon look - 356 euro Prelungire R32(poza cu masina alba) - 387 euro Daca te grabesti la inceputul lunii aprilie. |
up...
|
pentru vectra c o bara spate sau o prelungire?
|
3 Attachment(s)
Salut ,
pentru vectra c facelift nu am nimic sorry si nici grila.:( Up... Kit-uri Touareg si A8 La A8 in kit intra si aripa si stopurile,bara fata cu leduri integrate....... |
sal!!! pentru Mercedes CLS ai ceva?
|
4 Attachment(s)
Salut ,
Asa ceva... |
3 Attachment(s)
prelungire pt focus mk2?
|
2 Attachment(s)
Salut ,
poza albastra - 350 euro Poza portocalie - 392 euro poza portocalie - carbon look - 446 euro |
ma intereseaza un kit de exterior pt un opel astra h din 2008. Prelungire spoiler fata + bara spate + praguri. Kit compler. variate posibili! pret
mersi |
2 Attachment(s)
Salut ,
In numele pozelor ai si pretul. Pozele sunt pentru 5 usi nu pentru 3 usi. |
Mersi pentru imformatie. As putea spune de pe acum ca voi opta pentru cel de 920 Euro. Poti sa imi oferi mai multe informatii? Ce material este? Pretul de 920 Euro este final? Se mai acorda o reducere sau se mai adauga ceva? :)) Kitul contine si ansamblurile de prindere? Kitul este pregatit si mai trebuie doar vopsit?
Mersi |
Salut ,
Kit-ul contine bara fata/spate si praguri/set - trebuie doar vopsit , merge perfect pe masina cu prinderi si tot , materialul este fibra cu plastic , sunt lucrate foarte bine am mai comandat de la ei si au venit foarte frumoase.Nu se mai adauga nimic dar nici nu se scade. In banii astia este inclus si transportul de la noi la tine la Sibiu. |
| All times are GMT +2. The time now is 00:03. |
- Copyright 2026 4Tuning