![]() |
Re: Probleme politice
Quote:
|
Quote:
|
lasa ca vine S.O.S Castelu' 2......mai da HAda niste mici la 1 leu :lol: mai scapam de caini :lol:
|
Quote:
|
sa vedem daca mai face festivalu berii anu asta
|
Quote:
|
Fesivalul :censored:,ala-i festival?Cateva corturi cu bere indoita cu apa si tzigani indieni cu cd-uri si jucarele de balci?O invartitoare si mici(cine stie din ce or fi facuti)?Si dupa, ne mai laudam ca avem si zilele orasului.Da ,in octombire.Unii ar putea zice merci ca nu-s in ianuarie, da' sansele sa prinzi vreme oke atunci is mai mari ca-n octombrie.Nu am vazut sincer ceva organizat ca lumea aici de multa vreme.Week-endul asta, Zilele casteluli,cu ce difera de S.o.s. salvatzi castelul,sa-mi explice si mie careva, va rog frumos?Organizari de doi bani,pacat de decor( si ala oricum e lasat in paragina).Mi-e rusine de cine ne conduce. :anger:
|
Quote:
Singurul lucru bun acolo erau kurosi colaci :)) Miam yamaaaaaaaa!!!! |
Quote:
|
Mai cauta,fi perseverent ,is ascunsi ei pe acolo pe undeva,la fel ca Sfantul Graal,oar esti cavaler ce draq...:D
|
nici eu n-am vazut ,doar :mici,bere,pui la rotisor.........
|
sincer sa va zic au fost destui de buni micii de ieri :lol:
|
Quote:
|
Quote:
Apropo iar s-o facut hada de KKo aseara :lol: nu stiu daca ati observat (cei care ati fost) ,dar cand dadea numaratoare inversa a sarit de la 9 la 7 :lol: 10,9,...,7,6,5,4,3,2,1. :P |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 00:57. |
- Copyright 2026 4Tuning