Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Ploiesti (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti.html)
-   -   Masini tari de pe la noi (https://forum.4tuning.ro/100-ploiesti/7488-masini-tari.html)

DONU' 04-12-06 15:19

Re: Masini tari de pe la noi

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman (Post 646870)
Sebi e frumos rau RS-u!!! ;) Mai asteapta putin sa iau carnetu si vedem de ce e in stare! :D

Tu crezi ca daca stii sa boxezi poti intra in ring cu Ali? :lol:
Asteapta sa inveti sa tii volanul intai si dupa vreo 30.000 - 40.000 km facutzi corect mai stam de vorba prietene...

Dirty Pusherman 04-12-06 20:24

stai frate linistit ca am glumit...:D
crezi k io-s ca pustanii aia care de abia asteapta sa ia carnetu si sa plece de-acasa cu dacia parintilor si s-o rupa prin aeroporturi?
nici nu stiu dak o sa fac ce faceti voi...in orice caz...foarte rar...
gandeste-te si tu...daca vroiam sa fac d-astea nu veneam pe la intalnirile voastre sa va "vizionez"? ;)

Dirty Pusherman 04-12-06 20:42

7 Attachment(s)
o masina...este "in trecere" ca sa zic asa...
650 horses

bogdan_wrc 05-12-06 07:06

adevaratul Porsche dupa mine. asta e cel care imi place cel mai mult.

Dirty Pusherman 07-12-06 23:06

gata...de azi Porshu e ploiestean. :D :D :D uraaa!!!

T@zMania 08-12-06 00:48

sa intzelegem ca a intrat in posesia ''unchiului''?;)

Dirty Pusherman 08-12-06 01:25

da dar "nu mai spune la nimeni"...:lol:

dipsy_007 08-12-06 21:01

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman (Post 652616)
da dar "nu mai spune la nimeni"...:lol:

ooooo.....aku sper sa'l vedem cat mai mult p sosea ....:D

MeHiGH 08-12-06 23:10

Quote:

Originally Posted by Dirty Pusherman (Post 652458)
gata...de azi Porshu e ploiestean. :D :D :D uraaa!!!

Cred ca in momentul de fata este cea mai puternica si cea mai rapida masina din Ploiesti.Daca gresesc, corectati-ma!

DONU' 09-12-06 15:02

Exact! Cand mai intreaba cineva care-i cea mai shmekera masina din Ploiesti..., Porsche-ul este. Pacat ca nu se da..., desi n-ar avea cu cine! Dar la Bucuresti ar gasi destui rivali!

Dirty Pusherman 09-12-06 15:13

Stiti voi vorba aia...oricat ai incerca, n-o sa ai ce-i mai bun! Mereu o sa aibe altcineva ceva mult mai "tare"...:D
De ex. iti iei un mobil smecher...si te duci undeva sa bei un suc...si scoate altu un mobil si mai tare si-l pune pe masa...:D
Asa si cu masinile...om zice noi ca face si ca drege Porsche-u dar cine stie...poate are cineva un Trabant care arata neingrijit la exterior dar sub capota are un V12 biturbo...facut din aluminiu...sasiu rigidizat...suspensii sport...:lol:
Asa k n-o sa putem spune niciodata ca masina X e cea mai puternica din Ploiesti...doar daca verificam toate masinile din Ploiesti...:rolleyes2

DONU' 09-12-06 15:25

Te contrazic aici.
Ploiestiul e un oras mic. Daca tragi o bashina afla tot orasul...
La noi n-are cum sa existe masini atat de puternice fiindca daca ar exista am sti. Nu-mi spune ca tu, daca ai avea un W12 sub capota l-ai tine numai in curte, ai merge foarte incet cu el... nu l-ai ambala..., si tot te-ai da de gol ca n-ai cum sa nu auzi macar la semafor ca omu are 8, 10 sau 12 "copii la masa". Ii auzim pe aia 6 cilindri care sunt mai frecventi prin oras, d-apai sa auzi d-astea mari...
Si-apoi faza cu V12 din aluminiu pus pe trabant :lol:, bai man, ar arata ca un dric cu coshciucugul in el fiindca n-ar mai avea loc nimic inauntru, nici macar scaunul soferului :lol:

Iricsa 09-12-06 15:56

4 Attachment(s)
facuta cu gust:o

Leul 09-12-06 16:09

era si in intr-un nr din cox , Fordu Focus asta ... mie personal mai mult imi place cel vechi ... fata de acesta stok ... anyway nice tuning

bogdan_wrc 11-12-06 07:40

Focusul ala e dragutz rau. pacat ca din cate am auzit are 1.6. cica e editie limitata Jeans. e facut de Ford direct asa.

All times are GMT +2. The time now is 22:05.

- Copyright 2026 4Tuning