![]() |
Re: E46 - 320i B-19-RRM
da un filmulet cu sunteul din portbagaj si sunetul de la evacuare cand faci ? chiar sunt curios cum se aude :)
|
Quote:
et40 a pus pe spate, si et35/30 a pus pe fata... dupa cum vad eu. O sa incerc poate fac in seara asta un filmuletz.... |
si mie mi s-a parut mai lata pe fata dar cred ca sunt la fel amandoua
|
6 Attachment(s)
Eh, si dupa o noapte plina de plimbari, pot sa spun ca imi plac la nebunie jantele, (pacat ca am doar 2 momentan) nici nu vreau sa ma gandesc cat de bine o sa arate cu toate 4. :X:X
Am facut aseara cateva filmuletze... pe care o sa le urc inclusiv cateva poze, insa, pozele sunt de proasta calitate... (multumita aparatului meu super jegos) Si cum am promis mai de mult, urc si un film cu sunetul esapamentului... insa nu prea se vede mare lucru deoarece era seara... dar se aude :)... Sper sa va placa... mie mi se par bestiale. Bine a fost foarte frumos, aseara... am spalat masina, era boboc, jantele straluceau, a dat ploaia si acum au intrat in normal.. (in tabloul specific bucurestea) prafuite, noroite, si cu pulbere de placuta de frana pe ele... :D:D |
jantele sunt super, merita banii ;)
|
Quote:
|
Superb arata cu noile jante,eu zic ca ai facut o alegere buna,modelul asta de jante vin cel mai bine pe papagal E46:).
Un shadow-line nu-i pui? |
smechere jantele sa le stapanesti sanatos :) ... cand mai treci pe jiului sa le vad si eu :lol:
|
Foarte tari jentile.Sa le stapanesti sanatos si asteptare usoara pentru celalate doua.
P.S:Fa si un filmulet cu muzica precum cele cu Dacia :) |
Am facut insa n-am avut cand(nici timp nici net) sa le urc
Cand pot, o sa le urc. |
Frate da un eleron tip M nu-i pui? Parerea mea e ca ar da f. bine.
In legatura cu jantele noi, dau f. bine pe masina. Succes in continuare si uimeste-ne cum ai facut-o pana acum! Numai bine. |
Quote:
atunci cand am facut filmul ....... au inceput alarmele de la bass asta ca sa va faceti o idee la cum se aude . yo zic ca se aude super , foarte frumos |
frumoase jante... 8)
sa ai parte de ele si bafta mai departe! |
2 Attachment(s)
Si cum am promis, un mic filmuletz cu sunetul din masina... nu e cine stie ce....
Si alt filmuletz cu ceva interesant, o mica distractie :) |
mama, razvane ce ai in portbagaj, nu risti sa iti sara capacul portbagajului ? :) difurile astea nu le aveai si pe dacie ?
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:25. |
- Copyright 2026 4Tuning