Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Volkswagen (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen.html)
-   -   Golf 1 - O cotoarba RWD (https://forum.4tuning.ro/120-masina-mea-volkswagen/74633-golf-1-cotoarba-rwd.html)

manumeciu 06-10-08 23:31

Re: O cotoarba la dopat - Golf I

Felicitari pentru ambitie si pentru rezultatul "final". Mi-am facut timp si am citit toate posturile si am ramas placut surprins de pasiunea ta pt babuta. Insa un singur sfat pot sa iti dau pentru a imbunatati look`ul acestei masinute : schimba placuta de inmatriculare ca cea actuala pare a avea 100 de ani si 500 de accidente si arata de mai mare rasul.
Bafta si sper sa nu te superi.;)

scorpio GL 07-10-08 21:31

TwentyOne, multumesc mult pentru fotografii. sant foarte reusite, pacat ca nu m-am ridicat la inaltimea asteptarilor.

manumeciu, ai dreptate, dar as prefera sa o las asa mai muncita, ca nu vreau sa ma stie militia dupa numere.cine stie, poate cu timpul se mai duce si scrisul...mersi pentru urari, daca m-as fi suparat pentru o opinie as fi cel mai mare carnat.si asa forumul asta zici ca e mezelarie :)

scorpio GL 16-10-08 19:51

2 Attachment(s)
niste pozili mai recente.

multumesc pozarului

bobo3 18-10-08 02:36

in spate akolo cine era dany ;))

alexutzu 18-10-08 13:15

acolo era al 2 lea motor de propulsie, cel economic cu pedale

bobo3 18-10-08 13:17

nu cred ca poate dani sa pedaleze atat de tare :))

alexutzu 19-10-08 18:59

nu a zis nimeni nimic de viteza, doar economie

scorpio GL 19-10-08 23:32

6 Attachment(s)
fotografii pescuite azi.multumesc pozarilor

vacaroz 20-10-08 18:06

frate cred ca ai cel mai frumos mk1 din tara la ora actuala. pentru mine sincer ete! bafta in cont si nervi de otel, si daca se poate fa`l si mai.... cum vrei u :)

scorpio GL 20-10-08 19:54

ma bucur ca mai sant oameni carora le plac vechiturile astea si apreciaza munca depusa.

treaba e ca de o vreme au inceput sa-mi umble niste idei in cap cam dubioase in legatura cu masina asta.incerc sa ma abtin sa dau jos vopseaua si sa-i trag un rat look.

bobby_gsi2 20-10-08 20:16

Potole-te :)...te-au luat nervii? Ai uitat pt ce ai facut masina? Sa se miste bine la grupa ei.....deci baga mare pe partea propulsorului :)

IONUT-GBP 20-10-08 22:32

Quote:

Originally Posted by scorpio GL (Post 1816171)
fotografii pescuite azi.multumesc pozarilor

cand am vazut prima poza (cum se vede in poza mica aripa si cauciucul) , am crezut ca gata ai lovit masina :)))

scorpio GL 20-10-08 22:49

domne ajuta sa am si eu flansele alea pentru dellorto si pastile de culbutori ca sa pot pune axa, si cred ca am sa stau linistit in grupa.pana in primavara oricum se pare ca e sezon mort, si la ilegale nu prea mai mi se pare tentant, poate doar cu prieteni.

charlieptm 21-10-08 00:09

care e treaba cu rotile pe spate sau cel putin cu aia de pe dreapta k mi se pare ca sta un pic cam inclinata sau e de la poza :-?

Balaurr 21-10-08 02:37

am vazut si eu duminica masina live,foarte frumoasa,bafta si dai inainte cu motorasul ala

All times are GMT +2. The time now is 13:43.

- Copyright 2026 4Tuning