![]() |
Re: Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
1 Attachment(s)
Quote:
|
faruri de suzuki alto sb308 typ 1 1987 si ramele de far,grila de la radiattor
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
Quote:
costa intre 355-405 ron sunt doua modele |
Vand piese auto pentru masini import, originale si producatori
|
salut...pentru opel astra g Y 2.o dth,an 2002-2003 2+1 usi hatcback,74 Kw , 101 CP ce discuri de frana fata ventilate si placute fata imi recomanzi si ce la ce preturi?ms
|
Quote:
2.Set placute frana fata = 160 ron (TEXTAR) *fara ABS 3.Set placute frana fata =180 ron (TEXTAR) *Transport gratuit in tara |
DISCOUNT DE 25% FATA DE CATALOG
OFERTELE REALIZATE PE SITE SUNT VALABILE 2 ZILE DE LA EMITEREA ACESTORA LA COMENZI PESTE 2000 RON DISCOUNTUL SE POATE NEGOCIA TRANSPORT GRATUIT LA COMENZI PESTE 500 RON INCEARCA SI NU VEI REGRETA ALATURATE UNEI ECHIPE DE PROFESIONISTI |
salut
sunt si eu interesat de urmatoarele piese kit ambreiaj (disc+placa+rulment) Sachs amortizoare spate gas pt masina lancia delta 2 model 836 an 1994 cilindree 1756 cmc 76 kw cod motor 836C2.000 mersi astept oferta |
Quote:
la 2 buc comandate transport gratuit in tara pentru mai multe informati www.cormar.ro/formular.php sau [email protected] |
Buna ziua,ma interseaza pentru modelul Opel Astra Coupe 2003 Z20LET 140kw 1998cm serie WOLOTGFO73B009100 urmatoarele piese pentru care am sa vreau niste preturi INDIVIDUAL:
*Kit ambreaj(complet)(si daca aveti varianta normala sau sport) *Garnitura de la motor *Ulei cutie de viteze (f23) *kit distributie *kit transmisie Multumesc mult! |
4 Attachment(s)
Quote:
|
4 Attachment(s)
Pot aduce jante aliaj orice fel de model,atasez ceva poze mai multe detali la [email protected]
|
Buna ziua,
As dori si eu un pretz pentru volan cu airbag pentru Polo 2003(1,2 12 V). Mentionez ca alimentarea claxonului este pe fire(nu pe contact circular+lamela). Numar de identificare:WVWZZZ9NZ3Y031173. Numar de omologare:ABVKIB29I4I25E4. Multzumesc anticipat! |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 23:17. |
- Copyright 2026 4Tuning