![]() |
Re: 4TuningDAYS CLUJ la Iulius Mall - 17-18 MAI 2008
Quote:
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
Da in ce hal arata in poza asta :lol: :lol:
|
bah acu ce sa-i fac eu?? nu e omu fotogenic :P
|
oboseala e de vina :D:D:D
|
In orice caz a fost un show k-lumea si nu era usor de realizat sa fie asa! ;) bravo organizatorilor! sper sa ajungeti si in Mures odata!
|
ce sa zic ... eu nu sunt multumit chiar deloc, tunning show-ul a fost sa zicem reusit desi in afara de vreo 3 masini nu prea ai avut ce vedea, dar la partea de liniutze numai vrajeala
la a2 masini de 170 cp la a4 masini de 300+ cp sincer baieti decat asha numai de linii cu smerchereala ma las, o sa vin si eu la urmatorul cu o masina de 500 cp sa pot concura la A1 sa va iau toate premiile ca doar asha se poate la cluj si credeti-ma sunt clujean, dar a fost furt pe fata |
mortule, dupa cum ai vazut lumea a mai facut si fapte bune, gen CZR. Premii oricum nu au fost extraordinare ca sa zici ca ai avut ce pierde, o cupa luai oricum :).
Oricum nu e rost de polemici, trebuie sa fim bucurosi ca a fost un eveniment fara incidente , ca totushi spectacol a fost, ca au fost mashini foarte puternice, ca deshi nu era loc prea mult de franare lumea a inteles si nu a riscat nimic. E tot timpul loc de mai bine, iar organizatorii trebuie sa invete multe din acest eveniment. |
-Ar trebui sa stiti ca eveniment perfect nu se poate. Fiecare are lacunele lui si tot timpul vor exista si pareri pro si contra.
-Noi ne am simtit f bine le Cluj si asteptam sa revenim cu masini mai multe pt a incanta ochii vostri. Bafta la Cluj si nu numai !! |
Quote:
Bafta si tie florica !! |
1 Attachment(s)
Si inca una de la Clujeni pentru NSL Florica : cu dedicatie !
P.S. : Multumim mult pentru organizare si ajutor la alea, alea . |
Quote:
|
Super tare organizarea , chiar nu ma asteptam la atat de mult.
No Speed Limit va multumeste pentru tot |
Era asa mica........la cupa ma refer !!!!!!! Multam pt poza !
|
| All times are GMT +2. The time now is 17:24. |
- Copyright 2026 4Tuning