![]() |
Re: Logan din Satu Mare
Astept pareri ce sa mai fac la masinutza , ceva de gust bun :rolleyes2
|
eleron m, cip, admisie, evacuare, folie, xenon, stopuri inegrite, lambo doors (ar fi primu din romania).. etc..
|
fa ceva cu stopurile alea..nu`mi plac deloc , cam prea mult crom si strica tot spatele..
|
pai oricum nu da bine pe masina...are dreptate....masina din cate observ...se axeaze pe 2 culori.Perla ,si negru.Farurile,grila,plafonul,jantele is negre...restu masinii perla...stopurile vin ca nuca in perete:) ...deci...need to change them :D
|
Eu as sugera sa mai ii pui niste distantiere nu foarte mari si ai putea sa incerci sa o vopsesti in negru pe capote (fata/spate) si pe plafon daca tot te-ai axat pe culoarea neagra. Bafta la modificari.
|
dar nu ar fii prea mult negru pe masina ? are deja faruri grila,manere,plafon etc.. ar fii prea incarcata, parerea mea.
|
1 Attachment(s)
A iesit frumos logan-ul ;)
p.s. sa nu mai pui pleoape :D p.s.s. ti-am facut o semnatura ;) |
1 Attachment(s)
ps : si eu :D
|
suberb loganu...imi place...:D...bafta...;)
|
In legatura cu stopurile da aveti dreptate , trebuie sa fac ceva cu ele , dar ce ????sa le vopsesc sau am auzit ca este ceva spray cu care se pot da sa fie mai fumurii , m-am mai gandit ca poate as putea sa le desfac si interiorul sa-l vopsesc cu negru:rolleyes2
Nu vreau sa vopsesc capotele, ar fi prea incarcata, folii pe geamuri o sa pun in schimb :D In 15 nush daca ajung la oradea, am multe cheltuieli pana atunci , vedem;) In legatura cu semnatura am ales-o pe cea facuta de Ady , doar asa ca imi place ideea ,da nu tare ca nu se vede nr de inmatriculare :( Mareo sorry , prima semnatura mi-a placut mai mult, mai ales scrisul acela, sa nu pui asa multe poze, keep it simple si lasa wooferul ,(hai ca stiu ca poti) astept o semnatura super de la tine 8) Mersi pentru aprecieri :D:D:D |
iei alte stopuri ! :)) vezi ca a mai aparut un model de stopuri,exact ca alea pe leduri,doar ca nu mai au leduri nici la pozitii.Si sunt ceva mai ieftine...cu 1-2 mil ...Dar nu stiu daca sunt pe negru,daca nu iei pe negru is 5.5 mil :D alea cu leduri...
|
SPARK88 imi place la nebunie cum a iesit plafonu...NEGRU...II super tare!!! Angels eyesurile...sunt la fel k lumea!!!
Ai o masina pe cinste....nu te lasa....ceva cu interioru...tapita...vopsit bord...sau ceva NEAONE??? VORBIM MAI INCOLO TATI...ceaooooo |
Mersi mult domnu, la interior am doar ceasuri cu plasma deocamdata, mai vedem noi ;) eventual niste scaune sport :D
Bordul nu il vopsesc nu imi place , mi se pare kitch.:-p In legatura cu Oradea vedem noi , nush daca ajung .....vedem poate gasesc eu sponsori :lol: |
1 Attachment(s)
Domnu,ce zici de grila?
|
faina...ia incearca sa faci Vul negru ...si partea neagra...de pe spoiler sa fie perla...Nu da bine ceva ...prea mult negru...
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:12. |
- Copyright 2026 4Tuning