![]() |
Re: Renault 5 GTT Big Frenky
cata incredere sa ai intr-un regulator de 20 de ani?.....sa nu te lase pe autostrada la 200+
|
pai daca e de renault te lasa dar daca e de la alta masina se schimba situatia oricum presupun ca e de la bosch firma aia care face bormasini si telefoane
|
mai face si flexuri :)
chiar si electrocasnice ... poate merge un regulator de presiune de detergent lichid |
Am luat si eu unul de curand, cu 40$ inclusiv transportul, astept vremea mai buna sa il montez il locul celui original.
|
scuze de offtopic....insa nightdevil.....ai putea sa imi spui te rog ce bujii folosesti? k vreau sa imi iau niste bujii bune...ma gandeam la cele cu 2 electrozi...or fi bune pt renault?
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
incercam sa ne pregatim de pitesti .. poate facem o figura frumoasa :)
|
Quote:
|
man, imi pare sincer rau ca nu ne-am dat la Pitesti, dar mi-a parut bine ca ne-am cunoscut; super baiat.Poate le incercam la Constanta sau inainte pe aici pe la noi.
|
4 Attachment(s)
http://px5.sfstatic.com/thumbs/0000/63/61/643616.jpgLibere pitesti Ms mult man si mie i-mi pare rau dar asta e astea sunt cursele la noi ..bafta incontinuare ..
|
Sper ca a mers ceas masina...ai vre'un timp pe cei 390m ?
|
Quote:
|
Stiu,stiu...:lol:
Urmaresc subiectul pe dragracing point ro |
pai ai scos timpi mai buni ca mine, eu am scos 14,13;ma faceai lejer daca te dadeai
|
Scorpio....nu vreau sa iti subestimez masina.....dar parerea mea personala e ca iti mai trebuie una alta ca sa poti fii cu cel putin 1 m in fata lui la finish :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 12:42. |
- Copyright 2026 4Tuning