Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   4TuningDAYS 2008 - 15-16 Martie - ROMEXPO (https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo.html)
-   -   Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008 (https://forum.4tuning.ro/513-4tuningdays-2008-15-16-martie-romexpo/71397-miss-popularitate-4tuning-days-2008-a.html)

BuBu>KRS< 24-03-08 08:44

Re: Miss Popularitate - 4Tuning Days 2008

Quote:

Originally Posted by Airscape (Post 1441661)
Eu nu ii inteleg pe astia care voteaza cu Roxana Ilie. Sincer. Voi va uitati putin ce unghii are ? Jesus.

Daca nu ati vazut, va arat eu.

ce aveti cu fata ma ii stau si ei unghiile picior peste picior :))))

[email protected] 24-03-08 08:46

Quote:

Originally Posted by BuBu>KRS< (Post 1441862)
ce aveti cu fata ma ii stau si ei unghiile picior peste picior :))))

sa stii :))):)) se mai intampla

Psycho 24-03-08 09:21

Quote:

Originally Posted by mary lou (Post 1440319)

mai ai ceva de comentat acum?

da .. din public mi se spune ca cica nu se mai poarta ciorapi cu lycra .. ai putea opta pentru niste sandale , in loc de cizme si ciorapi :D

Lucian 24-03-08 09:40

Quote:

Originally Posted by Rich (Post 1441802)
Ce imi plac mie cei care sunt pe genul "acri sunt strugurii...".
1.Va asigur ca nu are blana...nici chiar pe burta
2. v-ati dori-o voi o tura....chiar cu " blana" si " sprancene groase" si ce dreaq ati mai vedea voi..par in nas, negru sub unghii sau paiul din ochii fetei.

Vedeti-va de treaba baieti...sunteti patetici si ...luati de votati vulgaritatea si silicoanele.

Good luck!

Esti putin frustrat amice ! Pai vorbesti de struguri acri si apoi blamezi silicoanele ? Numai cel care nu a incercat o pereche de sani cu silicoane spune despre ei ca sunt naspa !

Gabi 24-03-08 09:42

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1441984)
Esti putin frustrat amice ! Pai vorbesti de struguri acri si apoi blamezi silicoanele ? Numai cel care nu a incercat o pereche de sani cu silicoane spune despre ei ca sunt naspa !

Acum se poarta implanturile cu ciorapi sub sutien. Nu stiu pentru cine am scris asta.

PS: am incercat silicoane, da' prefer naturaletea :-P

nea_gogu_de_la_gaze 24-03-08 09:46

Ora et labora,oite ratacite!Adevarat va graiesc voua,nu veti capata Imparatia Raiului de va veti mai uita la silicoane :)) macar in Postu Pastelui.........Probabil dupa el toti suntem vulgari si ar trebui sa ne ducem sa ne calugarim :(

Lucian 24-03-08 09:50

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1441989)
Acum se poarta implanturile cu ciorapi sub sutien. Nu stiu pentru cine am scris asta.

PS: am incercat silicoane, da' prefer naturaletea :-P

Acum depinde MULT si cum a fost facut implantul respectiv . Daca este facut sub muschi si nu prin sfarc ... trebuie sa fi expert sa simti diferenta . Altfel ori te gandesti ca e "to good to be true" ori cauti cicatricile. ;) Si mai conteaza o chestie. Unele fete "destepte" au tendinta de a pune o marime mai mare decat suporta pielea si atunci ... devine evident si chiar putin inestetic. Ai impresia ca daca le atingi se sparg . Ei si gata cu off-topicul. Nu ar strica un topic separat pe tema asta . :lol:

Gabi 24-03-08 09:53

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1442007)
Acum depinde MULT si cum a fost facut implantul respectiv . Daca este facut sub muschi si nu prin sfarc ... trebuie sa fi expert sa simti diferenta . Altfel ori te gandesti ca e "to good to be true" ori cauti cicatricile. ;) Si mai conteaza o chestie. Unele fete "destepte" au tendinta de a pune o marime mai mare decat suporta pielea si atunci ... devine evident si chiar putin inestetic. Ai impresia ca daca le atingi se sparg . Ei si gata cu off-topicul. Nu ar strica un topic separat pe tema asta . :lol:

Owned !

Traiasca Lucianus, doctor chirurg esteticiano-plasticiano-siliconian!

:peace:

Lucian 24-03-08 09:53

Quote:

Originally Posted by nea_gogu_de_la_gaze (Post 1441995)
Ora et labora,oite ratacite!Adevarat va graiesc voua,nu veti capata Imparatia Raiului de va veti mai uita la silicoane :)) macar in Postu Pastelui.........Probabil dupa el toti suntem vulgari si ar trebui sa ne ducem sa ne calugarim :(

Hai nu fi rau ! Poate omul chiar apreciaza naturaleatea (unghiilor , pilozitatii pe membre si corp si a efectului gravitatiei si varstei asupra sanilor) si se pastreaza pt noaptea nuntii. Si daca blameaza onanismul ... probabil nici masturbarea nu a incercat-o pana acum. Ar trebui apreciat nu blamat !

...
....
.....
GLUMEAM !

Psycho 24-03-08 09:53

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1442007)
Ei si gata cu off-topicul. Nu ar strica un topic separat pe tema asta . :lol:

mi-ai luat-o din gura ... vorba ... a deviat de la miss la silicoane unghii si sprancene :D

Lucian 24-03-08 09:54

Quote:

Originally Posted by Gabi (Post 1442015)
Owned !

Traiasca Lucianus, doctor chirurg esteticiano-plasticiano-siliconian!

:peace:

De ce esti ma naspa ? Eu chiar vorbeam serios ! Iubesc o femeie augmentata !

Psycho 24-03-08 09:55

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1442022)
De ce esti ma naspa ? Eu chiar vorbeam serios ! Iubesc o femeie augmentata !

iar ai dormit cu capu pe DEX ... ?! ce inseamna ?!?!? cå-mi este lene så googleit

Lucian 24-03-08 09:57

Quote:

Originally Posted by Psycho (Post 1442025)
iar ai dormit cu capu pe DEX ... ?! ce inseamna ?!?!? cå-mi este lene så googleit

Ca sa-l atac pe Gabi ... operatia in sine nu se numeste implant ci augmentare . :twisted:

nea_gogu_de_la_gaze 24-03-08 10:01

Sau operatia de indepartare din buzunarulu iubitului/sotului a unei sume considerabile pentru o investitie pe termen lung.

Gabi 24-03-08 10:04

Quote:

Originally Posted by Lucian (Post 1442033)
Ca sa-l atac pe Gabi ... operatia in sine nu se numeste implant ci augmentare . :twisted:

Ma Luci, tu ti-ai ratat cariera frate !:lol:

Si totusi, cine castiga pollu' asta, ce primeste ? Si, mai important, ce primeste, imparte cu toti cei care au votat-o ? :lol:

All times are GMT +2. The time now is 05:30.

- Copyright 2026 4Tuning