![]() |
Re: Discutii despre masini
DONU` taurashu tau e executive si cu GPL din fabrica ?
|
Quote:
P.S. sper k nu te superi donule k am postat in numele tau dar nu era cine stie ce de zis |
Quote:
|
:)
Cum sa ma supar ma nebunilor, cand sunteti singurii cu care ma sfatuiesc ce sa fac la masina...? Proddigy, masina e Daewoo Cielo, varianta standard, cu aer conditionat. N-am nici macar geamuri electrice pe ea (mi-era frica sa nu ma curentez :D), atatia bani am avut disponibili la vremea aceea si mi-a comvenit fiindca avea motorul asta DOHC 16V, care fuge binisor. |
Pai variantele astea noi nu au dohc 16 V ? da orice ar fi mie imi place culoarea :D
|
Nu, DOHC 16V s-a facut pentru cateva din variantele Corea si s-a mai facut pentru cele Romania intr-o perioada (cum e si a mea).
Culoarea e misto rau... si mie-mi place mult. Albastru Pacific. Merci! Sa dai si tu ID de mess... |
Variantele noi de Cielo au motoare SOHC de 1.5L si 75 cai, indiferent de optiuni. Pe toate se gaseste acelasi motor...; al meu are 3 stii tu ce... ;) d-alea de avem si noi... ;)
|
:))))))))))))))) are 3 bile in plus la rulmentzi :P glumeam :D
|
Ma intreb care o fi cea mai scumpa masina din Ploiesti?
Dar cea mai puternica? |
Quote:
Lacea mai puternica as zice Viperul :rolleyes2 |
Nici pe departe !!!!
la cea mai puternica masina din Ploiesti Tatra din dotarea RAtp-ului cred ca e regina aia de tracteaza tramvaie cu ea :D |
Nu man, zic de autoturisme.
Nu stiu exact, Viperul cred si eu ca e cel mai tare. Are 510 CP si face suta sub 4 secunde. Ar mai fi M5-ul de 507 CP, pe care cred ca-l cam bate Viperul... Cred ca Viper-ul e nr. 1 Mai ganditi-va si voi... |
Ferrariu lui Dociu de la Aquila se pune :D ?
|
pai are ala 500 de cp ?? ca nu prea le am cu ferrariurile :oops:
|
yo votez cu viper`u!!! leo kred k are aceeasi parere dupa "intamplarea" de azi!!:)
|
| All times are GMT +2. The time now is 13:47. |
- Copyright 2026 4Tuning