![]() |
Re: Masini Tunate Din IASI
salut!
Masina are in prezent undeva putin peste 300 cp, dar are tot ce trebuie pentru minim 400 - se cauta doar soft - pana in primavara o sa fie sigur de 4++. masina a fost lovita acum ~ 2 luni in parcare de o proasta - s-a inlocuit spoierul, farurile, capota si acum e ca noua :) |
:)) Deci ai o masina tare daca ai aparut din topicul asta?Abia astept primvara :D
|
Quote:
@Cristi,masina lui ii una dintre cele mai puternice din Iasi :) |
Quote:
Saracutul de Cristi, nici nu stia de masina asta! Cristi de ce nu stiai? :) Te asigur ca, Cristi stie tot despre ea :-P |
Face misto ?:(
|
:)) nu fac misto..e o super masina cu un super prorpietar :).. Si-a testat masia pe mine de vreo 3 ori :))..
|
Quote:
Te-a calcat cu masina?:lol: |
:)) nu nu..ne-am calcat amandoi :)) pedalele :))..El 2, eu una :))
|
Quote:
|
8 Attachment(s)
Ceva reusit spun eu!
|
?????
|
Quote:
|
Quote:
|
Din pacate nu e Lucian.. Dar el face bine:D ! cat despre carcotasi.. ?! ..lasa'i ca le trece:))
|
Quote:
+ de apreciat munca din interior ( desi se cam vede emblema de pe volan care e in contradictie cu noul spoiler ;) ) + de apreciat efortul si banii investiti - este de neinteles pentru mine / daca ai opel ( si un opel frumos ) de ce-l transformi in audi ? cand poti face un schimb sau sa-ti cumperi si un audi ( e ca si cum umbli cu o cioara vopsita si incerci sa pacalesti lumea ca-i papagal ) :-P - oricum se vede din lateral ca-i opel / se vad din fata si oglinzile , deci e Opel .......si cum in matematica ( - si cu + = 0 ) :-P P.S. Sunt de apreciat cei care-si schimba parti din caroserie pentru a duce in eroare privitorii cu privire la model / dar din aceiasi marca / cum se face din golf 2 - 3 sau din 3 in 4 .... sau din dacia 1300 fac 1310 ,dar cei care fac din Dacie ...BMW sau din Opel - Audi.... n-am cuvinte :twisted: P.S. 2 ...poate-i fan Michael J. .... :-P ( ca sa nu spun ca-i un Opel travestit in Audi ) sau , da, stiu....pe Opel in cauta militia / si sigur nu se asteapta sa-l gaseasca Audi :-P |
| All times are GMT +2. The time now is 06:23. |
- Copyright 2026 4Tuning