![]() |
Re: VRETI CLUB IN GALATI????
mah yo mas baga in club shi vas ajuta grafic cum stiu eu mai bine...dar la mine e o prblema ...fiind minor fac mai greu rost de bani shi de aceea nu stiu ce sa fac....daca aveti nevoie de un logo ceva dati un buzz:lol:
|
Ce vrei sa spui ?
|
|
E tare de tot faza... Ieri o vazusem..
|
Interesanta idee:d
Dar daca sar pune la noi in aplicare toti ar trece pe la aia cum trece negrul ala ....:lol: :lol: |
Sambata 25.11.2006, ora 12:00, la elice pe faleza, intalnire pentru a stabili numele clubului.
Astept de la membrii carora nu le convine data/ora/locatia eventualele propuneri de decalare. |
12 ziua sau seara?
|
12 ziua, ca altfel spuneam 24
:) |
Si sa nu uitam...
SAMBATA |
SAMBATA 25.11.2006, ora 12:00 (ziua), pe faleza la elice, INTALNIRE A MEMBRILOR CLUBULUI PENTRU STABILIREA NUMELUI.
Singura persoana care m-a contactat sa imi spuna ca nu poate ajunge este Tazzy, din motive de tara straina :) Daca mai e cineva care prefera alta zi sau alta ora, inca nu e tarziu sa spuna. In caz contrar, va primi ABSENTA NEMOTIVATA, luand calificativul de NESERIOS!!! :D |
Alkatraz, asteptam cu nerabdare propunerea de sigla :)
Multumesc tuturor celor care au reusit sa ajunga sambata la intalnire, care, zic eu, a fost un succes. Atat din punct de vedere al participarii, cat si al deciziilor luate. Pentru update-ul situatiei, www.clubauto.modic.ro |
Quote:
Ne apucam de desenat ? :D |
Clar!
De-abia astept creatii voastre. Hai odata, nu e gata sigla? |
Si domnul Frost a promis o sigla.... :D
|
super, deci asteptam 3 sigle?
Sau lucrati toti la 1? Nu pot sa cred ca nu este nici macar o propunere de sigla gata... |
| All times are GMT +2. The time now is 16:12. |
- Copyright 2026 4Tuning