![]() |
Pontul Zilei
3 Attachment(s)
Pontul zilei: Skoda Octavia 1.8 20V SLX - 11/1997 - 180 Tkm - clima, ABS, ESP, incalzire scaune, Alus usw. - 2.000 Euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: BMW E36 - 316i (negru)/320i (alb) - BJ 1994-96 ~200 Tkm - clima, ABS, tuning usw. - 1.300 Euro/buc. Relatii si Contact: Auto Trading Berlin PS: am o rugaminte pentru utilizatorii 4tuning care sunt interesati de ofertele postate aici - nu mai sunati la 1-2 saptamani dupa aparitia thread-ului avand conditia rezervarii masinii - anunturile nu sunt valabile o perioada atat de mare, de aceea sunt si incadrate in categoria "pontul zilei":paper::wave: |
Re: Intermediere vanzare-cumparare masini Germania-Romania
un e46 euro 4 de la cat incept preturile pt el?nu conteaza anu..km sub 200.000 diesel sau benzinar mai mic.macar ac sa aiba.ms mult
|
3 Attachment(s)
Quote:
|
Pontul Zilei
3 Attachment(s)
Pontul zilei: Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark - BJ 1998 ~200 Tkm - piele, clima, ABS, Alus, tuning usw. - 1.400 Euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Salut , Fiat Punto GT '93-'95 - 139 cp , '95-'97 - 133 cp sau '97-'99 - 130 cp , gasim ? Multumesc anticipat si astept un raspuns !
|
2 Attachment(s)
|
La ce preturi imi poti gasi renault megane cc 1.6 16v modelul dupa 2004 km in jur de 100.000?????
|
2 Attachment(s)
Quote:
|
Câteva criterii simple:)
O maşină ieftină 4-5 uşi cutie automată (neapărat) şi cât ar însemna şi înscrierea cu taxa de depreciere şi comisionul dvs. |
2 Attachment(s)
Quote:
|
Peugeot 207 cu motor de 1,4-16, diesel.
4 usi, sub 70k km. Multumesc. |
Quote:
Ceva cu motor mai mic se poate? 1.4 - 1.6 (impozit mic, taxa mică şi sincer cu motor mai mare, chiar nu am ce face în România, unde străzile sunt mai rău decât trotuarele) |
salut tuturor
Marson asi avea cateva intrebari ptr tine ....avand in vedere ca esti rezident in germania ...eu m-am hotarat sa imi cumpar o masina din germania ...momentan sunt rezident in italia dar masina asi vrea sa o inscriu in romania ...din cate am auzit eu pe aici prin italia din diferitele dicuti care le-am avut cu persoane care au fost si au ccumparat masini ddin cermania ca persoana fizica le-au putut cumpara fara a plati tva ...care defapt l-au platit aici in italia cand le-au inscris in circulatie .... eu te rog sa imi spui ce posibilitate am sa cumpar o masina care are tva deductibil...de ex. Preţ: EURO 12.815,- (Valoarea netă ) EURO 15.250,- (Brutto) ptr ca am mai auzit diferite cariante in romania la diferiti intermediari care iti aduc masini din germania tu le aratzi masina care o vrei ...cu TVA deductibil si el iti aduce masina personal si comisionul lui este TVA... adica eu platesc masina la pretzul Brutto si diferentza de la NET la BRUTT este partea lui ... in principiu pe mine m-ar interesa o masina si daca tu ma lamuresti in privintza acestui lapsus ssunt dispus sa intermediez o cumpararea unei masini prin firma ta !!! iti multumesc mult o zi buna !!! |
Quote:
Quote:
Quote:
Povestile cu intermediarii din tara care vin si iti cumpara masina fara TVA apoi ti-o vand tie persoana fizica, ei ramanand cu deducerea, se numeste evaziune fiscala (presupun ca termenul asta iti lipsea). Procedura nu urmeaza pasii definiti de lege, cu toate ca pana la urma, intermediarul ar trebui sa primeasca TVA-ul inapoi de la stat, in viziunea multora, nerabdarea de a ramane cu TVA-ul in buzunar acum si nu cand vrea statul este corecta. Nu si din punctul meu de vedere.;) Servus. |
| All times are GMT +2. The time now is 05:08. |
- Copyright 2026 4Tuning