![]() |
Pontul Zilei
4 Attachment(s)
Pontul zilei: BMW E36 - 316i (negru)/320i (alb) - BJ 1994-96 ~200 Tkm - clima, ABS, tuning usw. - 1.300 Euro/buc. Relatii si Contact: Auto Trading Berlin PS: am o rugaminte pentru utilizatorii 4tuning care sunt interesati de ofertele postate aici - nu mai sunati la 1-2 saptamani dupa aparitia thread-ului avand conditia rezervarii masinii - anunturile nu sunt valabile o perioada atat de mare, de aceea sunt si incadrate in categoria "pontul zilei":paper::wave: |
Re: masini Germania-Romania (intermediere vanzare / cumparare)
salut! cam la preturi se invart pe acolo Touran 2.0 sau 1.9 tdi, sau un Golf V 2.0 sau 1.9tdi. de preferat ar fi 2.0tdi. ms si astept raspuns. o zi buna
|
1 Attachment(s)
Quote:
|
poti sa imi trimiti un pm cum s-ar desfasura daca as fi interesat de o masina(cu plata,cat mai ar trebui sa adug la pretul care il afisezi in anut,unde va fi adusa masina,cum tinem leg,etc)
multumesc mult si astept cu interes rasp |
Marson, dupa ce criterii trebuie sa caut pentru ca taxa de mediu sa fie cat mai mica?
|
Quote:
Quote:
Servus. |
Salut, ma intereseaza sa achizitionez un BMW seria 5 525tds an de fabricatie 1999-2001 berlina, culoare nu conteaza, poti sa verifici pe acolo cam la ce pret sunt chiar daca sunt usor avariate. Mersi si o zi faina sa ai!
|
2 Attachment(s)
Quote:
masinile care corespund cerintelor tale au un pret incepand cu 4.500 Euro. (la o prima scanare) Este pret de vanzare care se poate negocia "in jos" pana la 1.000 de euro. Motivul? Aceste masini au "rote Plakette" (un fel de vigneta) ceea ce corespunde normei de poluare Euro 2 - diesel - insemnand insa un fapt foarte important pentru nemti (cel putin cei care sunt in Berlin si alte mari orase) - ei nu mai pot circula cu aceste masini in centrul anumitor orase. Aceeasi regula se aplica si pentru masinile care au "gelbe Plakette" (Euro 3). Prin urmare luati aceasta... ca si un pont pentru cei care doresc masini diesel, mai ieftine sau cel putin cu preturi mai mult decat negociabile, neamtul metropolitan preferand sa scape de aceste masini vanzandu-le spre export sau spre Germania - partea rurala.;) |
Pontul Zilei
3 Attachment(s)
Pontul zilei: Alfa Romeo 156 1.6 16V Twin Spark - BJ 1998 ~200 Tkm - piele, clima, ABS, Alus, tuning usw. - 1.400 Euro Relatii si Contact: Auto Trading Berlin |
Re: masini Germania-Romania
Am trimis un mesaj (in urma cu 1saptamana) pe adresa de mail indicata la rubrica contact din acest site in legatura cu achizitia unei autoturism nou si inca n-am primit raspuns... :???:
|
Quote:
Servus. |
Quote:
Astept raspuns, Numai bine! |
Skoda ocatavia 2
- mai noua de 2007 si motor 2.0 TDI - sau mai noua de 2006 si motorul de 1.9 TDI (dar nu cel de 90 de cai). - mai noua de 2006 si 1.8 TFSI Ca si dotari - ESP obligatoriu si AC iar km undeva < 150.000. La ce pret o poti aduce aici? Inca ceva - varianta berlina nu combi. Mersi, Ionut. |
2 Attachment(s)
Quote:
Quote:
Servus. |
Va salut
Va rog frumos sa-mi spuneti la ce pret se gaseste o KIa CEED ,1,6 122cp benzina sau 1,6 90cp ,1,6 115 cp diesel, ESP daca se poate si FORD FOCUS ,modelul nou cu face lift exclus motor1,4 Mulltumesc mult |
| All times are GMT +2. The time now is 22:17. |
- Copyright 2026 4Tuning