Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Iasi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi.html)
-   -   Prezentare Membri Noi (https://forum.4tuning.ro/36-iasi/65434-prezentare-membri.html)

MnezO 19-01-10 16:23

Re: Prezentare Membri Noi

Si eu Astept prezentarea!!! :P si eu m-am gandit la un lupo de 180+ cai !dar daca pe punto pot sa incapa 320 de ce nu as incerca punto !

zorro6299 21-01-10 15:25

Salutare la toata lumea !!!
Cineva i-mi spunea ca sunt peste tot pe forum...dar uite ca aici nu-s , lipseste prezentarea mea , cred ca asta-i motiv-ul pentru care sunt confundat cu alt cineva :)

Scuze ca mi-a scapat acest topic , dar sa ma prezint :

Claudiu ma numesc ,( alias zorro6299 sau puffy ) sunt din Iaşi , ( nascut , crescut in Iasi , pana la 18 ani in cartieru Nicolina 1, mutat apoi cu forţa in Tudor , undeva in Bucşinescu )

Am permis de 11 ani , niciodată suspendat... ( deşi in curand am sa renunţ de bună voie la EL , ca oricum nu-mi mai trebuie , ca nu-i valabil unde am de gand sa conduc incepand de la anu :))) )
Despre caruţele pe care le-am condus , pot sa spun ca au fost cateva Dacii 1310 , (pe care am invaţat sa ma orientez in trafic ), un Volvo 244 D ( in 5 cilindi , o maşină despre care nu am decat cuvinte de laudă, desi e o vechitură ) si un Porsche924 , altă maşinuta care mi-a ajuns la inima, dar care a trebuit s-o vand...dar cu gandul ca o sa-mi cumpar alta in viata asta ( in amintirea ei ).
Momentan am 3 cazane in posesie : un Peugeot J5 ( duba de marfa ) si 2 VW ( un polo family si un golf3 cabrio ).

Dupa cum vedeti incerc sa acopar o gamă cat mai mare de masini.... de la cabrio , family si chiar o dubă :)))
Peugeot J5 --- motor 1,9 D simplu.

vw polo e un sdi cu motor de 1900 .

vw golf 3 cabrio .... motor 1.8 la care e pus GPL.

P.S. Interesant topic de prezentare , desi se face mulllttt off topic pe el... merita nota 20 !!! :)

La cat mai multe semafoare verzi va doresc !!!!

drobet@ 21-01-10 21:20

dap frumoasa prezentare pacat ca ai uitat de hyundai sau nu mai fce parte din clAN:shock:

zorro6299 22-01-10 16:07

Quote:

Originally Posted by drobet@ (Post 3001298)
dap frumoasa prezentare pacat ca ai uitat de hyundai sau nu mai fce parte din clAN:shock:

:-P da, da... stii tu ce stii...dar eu nu s de la grupa mica sa ma dau rotund cu masina lu tata , a fratelui sau a lu" vecina :lol:
E drept e in curtea noastra si un Hyundai accent , cea mai noua dintre toate 4, cu motor de 1,6 - 110 hp ,Diesel. Merge struna dar e cam usoara pentru 110 hp.... un pic te dai la pedala ei din dreapta si aproape zboară de pe strada :-P

Intre noi fie vorba....de la Hyundai la VW e cale lungă .... si mai lungă pana la BMW sau Mercedes :-P

Mersi de corecţie drobet@ esti pe post de moderator sau militian ??? :twisted:

Omulmare 03-02-10 13:12

Salut sunt si eu nou pe aici am un Logan mcv 1.5dci cu i rosu deci 85 cp :D ceea ce e putin :( dar ma multumesc si cu atat. in plan pentru masina mea as vrea sa-i schimb culoarea, niste jante, geamurile le-am foliat deja :D si nu stiu, mai vad eu... astept sugestii , sfaturi, orice

Bogdan.IS 03-02-10 15:42

bine ai venit omule mare :D . vad ca esti patriot :-P, dupa masina . baietii de aici te vor ajuta in domeniul tuning cu pareri si piese. bafta !

Omulmare 03-02-10 16:29

Ms bogdan! Iese careva la o plimbarica in seara asta? :D

Bogdan.IS 03-02-10 20:02

eu eram in fata la stadion cu baietii din club audi , daca stiam ca vii pe acolo, dadeam semn .

LE : drobeta , erau cateva masini de la DRO , erai si tu pe acolo ?

Omulmare 03-02-10 22:49

Quote:

Originally Posted by Bogdan.IS (Post 3047424)
eu eram in fata la stadion cu baietii din club audi , daca stiam ca vii pe acolo, dadeam semn .

Acuma am ajuns acasa. am trecut si pe copou

celino 05-02-10 17:29

Toata lumea pe la stadion..mereu vad masini pe acolo :)
Ce faceti .. va adunati la vorba?

DarkNight_Racer 05-02-10 17:39

Acolo din cate am inteles se intalnesc baietii din club Audi!!..

D3m0N 05-02-10 17:48

nu-i adevarat ... acolo vine cine vrea... cine vrea sa bea o cafea sa mai stea la vorba cu un prieten ... probabil sunt si cei de la audi... dar parcarea la stadion e un loc public:))

CiRiNeL 05-02-10 17:52

Quote:

Originally Posted by D3m0N (Post 3054221)
nu-i adevarat ... acolo vine cine vrea... cine vrea sa bea o cafea sa mai stea la vorba cu un prieten ... probabil sunt si cei de la audi... dar parcarea la stadion e un loc public:))

cum sunt toate parcarile din iasi de altfel...

D3m0N 05-02-10 18:00

da la stadion e ieftina cafeaua :))

Bogdan.IS 05-02-10 18:21

1 ron cafeaua/ciocolata calda/ceaiu , si sunt si bune :-P

le : o singura data am prins o ciocolata calda , care trebuia mancata cu lingurita , ca era mai mult Puding :twisted:
cand se incalzeste C.A isi muta intalnirile la palat , acuma ne folosit de magazinash pentru a ne incalzi .

All times are GMT +2. The time now is 18:54.

- Copyright 2026 4Tuning