![]() |
Re: Machetele mele - tzutzu.2009
Frumos Lusso!
Doar ca din pacate defectul de fabricatie il trage in jos si pretul nu prea mai pare atractiv stiind acest lucru. :( |
A iesit superb F430, desi pe albastru arata interesant chiar daca nu e deloc culoarea Ferrari...Felicitari si de la mine! ;)
|
esti un colectionar foarte tare. imi plac masinutele tale si modificarile pe care le faci. Mi s a parut ca am vazut pe acolo un ferrari f430 scuderia 1/24. este masinuta asta de la maisto?
Si mai am o intrebare kittul de la ferrari 308 gtb revell 1/24 e de plastic? Bmw ul 645 de la cararama a iesit super asa alb. |
Mersi mult! Intr-adevar, am avut un 430 Scuderia la 1/24, dar era facut de mine dintr-un F430 de Maisto.
|
Quote:
|
trebuia sa ai Golf stock, nu R32... deoarece iesea mai apropiat de masina ta ca si aspect ;)
|
foarte fain DRE jr. :D...ti-a iesit super
|
Azi am bagat macheta de golf la modificari: BadBoy, grila fara semn, hayon clean, eliminat esapament, si bara fata cat mai clean. Urmeaza o revopsire, si sa caut niste jante cu gume, mai mari, cu buza.
|
2 Attachment(s)
Uitati ce am lucrat ieri la macheta! Azi de dimineata am finisat-o si am pregatit-o de vopsit. Urmeaza sa-i construiesc un portbagaj.
|
Ce fain e micutul "DRE".Arata super tare ma!
|
10 Attachment(s)
De cateva zile am terminat golful la 1/24. Ca modificari ar fi cam asa:
- Vopsea VAG cod LC7V si lac KLAR - BadBoy Look - Hayon clean - Bara fata/spate clean - Plasa la grila fata - Grila fara semn - Suspensie joasa si jante vopsite negru mat cu rosu ( asa vor fi cele de pe masina 1/1) - Discuri de frana si etrieri de pe modelul Maisto Custom - Faruri negre si stopuri smoked - Mochetat interiorul - Detalii interior (Car PC, DVD in HU, Bradut odorizant, centuri, vopsit detalii) - Subwoofer in incinta custom si amplificator. - Ca bonus i-am facut golfului un skate:lol: Mai urmeaza sa-i pun numarul ca al masinii reale si Cupra LIP. Hope u like it..... |
Superb tzutzu! Felicitari si vreau sa o vad live, neaparat! ;)
|
hai ca ti-a iesit misto
daca aveai si jante asemenatore cu cele ale masinii reale era perfect oricum , ca macheta e forte reusita |
absolut superb....se vede mana de maestru:D....nu faci battle tu si eddy?;)...bafta in continuare si de abia astept sa vad 456gt break:D:D:D
|
Foarte bine a iesit Golful! Felicitari! Sunt curios ce jante o sa primeasca modelul 1:1 , ai o poza ceva? :-D
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:49. |
- Copyright 2026 4Tuning