![]() |
Re: Machetele mele - Coman Razvan
da
a iesit bine insa am o ntrebare de unde ai remorca? vreau si eu una de unde pot lua> si range-ul avea carlig sau i-ai montat tu? |
Multumesc! :)
Remorca este cumparata de la promo acum ceva timp! Am luat asta pentru masina si inca una mica pentru cart! Carligul a venit la set cu remorca...si l-am lipit de Range! :) |
frumos,facut cu stil,mai discret;) toba parca nu prea merge pe mijloc si neagra ,parerea mea bafta:)
|
Quote:
nu dau ordine prietenilor! |
6 Attachment(s)
Monopost de F1 Ferrari Scara ~ 1/12, dupa calculele mele (macheta are 33 de cm lungime)! Contine in jur de 500 de piese, are directie activa din volan, capota motorului se da jos, montarea a durat in jur de 5 ore! Sper sa va placa! :) p.s. Pun o poza langa o macheta 1/18 pentru a se vedea diferenta de marime! :D |
LEGO:oops:
Super, am si eu un exemplar lego ,cam la aceiasi marime:???: dar nu este ferrari... oricum a ta este superba!Bravo:!: |
Multumesc mareo! Pune si tu pe site ce ai..sa vedem si noi! :)
|
misto macheta din lego :-P aveam si eu cand eram mai mic dar leam mai pierdut acum ( bine , nu aveam dinastea mari asa ) p.s . cu ce camera ai facut pozele ca se vad pozele super bine
|
Multumesc! :)
p.s. Sanyo Xacti 4.0 mp :) |
eu astept ceva aici....:rolleyes2
l-am vazut pe mess.... |
O sa vina cat de curand!Sper...Posta asta... :(
|
9 Attachment(s)
Mercedes-Benz SLR McLaren 1/18, Maisto In primele 3 poze este masina atunci cand am primit-o! In urmatoarele este cum arata acum! Modificari: mochetare interior, inlaturat lipici de pe caroserie si de pe stopuri, vopsit stopuri negru-mat, vopsit etriere rosii, vopsit cate ceva prin interior (se vede in poze), si ultimul lucru: polisare! :) p.s. Multumesc canon! |
Macar te distrezi, frumoasa rau masina. Bravo.
|
Sa traiesti Alex! Mersi! :)
|
Da, frumoasa camera, imi place cum e decorata;). Imi place si ceasul:) si televizorul, scaunele, florile ornamentale... Bravo! :lol::lol:
Aaaa , de macheta era vorba? E frumoasa si-mi plac modificarile aduse!;) |
| All times are GMT +2. The time now is 12:01. |
- Copyright 2026 4Tuning