![]() |
Re: Toyota Celica VS .... ?
oare ?
loganul de 105 cai ia suta sub 11 secunde. face si vectra c de 120 cai 1.8 benzina ;) |
Crede-ma da si 1,6 16v la logan e rupt...parerea mea!si din cate am vazut pana acum pe strazii!
|
Quote:
E al 3lea Logan pe care-l incerc,prima oara a fost un baietas tot cu un 1.6 in Buc,care ceilalti spuneau ca ma facea,l-am facut fara drept de apel nu numai odata!Al 2lea Logan a fost la Pitesti la legale(curbulita legala adik:lol:),Loganul rosu,care dupa parerea mea a fost cel mai "fioros" logan care l-am vazut,nu ma refer la optic ci la motor,mi sa parut ca tragea chiar foarte bine,si cred ca si pilotul stia "sa-i dea";) Iar al 3lea Logan a fost vineri 16v al lui Stuke,care stiti bine rezultatul;);) Nu stiu daca chiar scoate 11secunde lunganu de 16v,a mea cica ar scoate tot 11s,eu am reusit 10s dupa mai multe incercari:???: Acum s-o luam logic,daca Loganu de la Pitesti care avea mai mult de 105 cai pe el nu ma facut(sa tinem cont ca am gresit-o usor pe a3a),ce sanse ar avea un 16v STOCK sa ma faca?NICIUNA,drept dovada l-am si facut lejer zic eu:shock: |
Loganul De Pitesti Nu Depaseste 90 (noua Zeci) De Cai.
|
Sincer KID-ule...incheie frate subiectul "logan":))))))))
cauta masinii in continuare....astea nu le considera masinii;) |
Quote:
O SA NE DAM FRATE ODATA ITI PROMIT,CU PRIMA OCAZIE CAND NE VEDEM NE DAM !!! DA NUMAI LASA-MA ODATA CA M-AI OMORAT,ESTI DE O GELOZIE CRUNTA JUR !!! ALTII ZIC CA ALA AVEA MULTI CAI,TU DE COLO TE-AI GASIT SA ZICI CA AVEA 90CAI..BINE MA CUM ZICI TU,POSTEAZA PENTRU TINE PE PAGINILE TALE;)OK? PA |
Loganul de la pitesti avea lejer 100 cai....sa dat cu un prieten al meu de la MIDNIGHT cu un renault megane coupe 1,6 16 v si sa tinut cu el in bara....tinand cont ca renaultu ala a batut pisica 1,8.
|
De ce sa fiu gelos? Dupa cum vezi.....pe topicul asta te "atentionez" doar cand pomenesti de loganul rosu de pitesti pentru ca nu e adevarat ce spui. Poate tu nu ai nici o vina....vina apartine apaludacilor de pe margine care ridica masina aia in slavi si in gura lor tu te uiti, dar si a proprietarului care nu stie decat sa dea din gura si sa asculte cu ce il pacalesc "furnizorii de cai putere". Si sa stii ca sunt mort de gelozie pe tine...pt ce ? ca bati logane si tractorinare de 105 cai?
|
Si ca sa stii dc nu mi-a tras masina bine vineri : am o scapare de presiune pe circuitul de intercooler unde este montat furtunul ceasului pentru presiunea turbinei, daia te duceai pe a 3-a unde ar fi trebuit sa ma duc eu (stii cuplul mult mai mare....). Remediem problema si cabnd o sa o mai scoti pe strazi mai incercam.
Dar deocamdata o bag si eu in reparatii optice asa ca ne gasim noi odata pe strazi. Bafta la logane :D |
Quote:
Taurule : unu la mana nu stiu de ce te-ai mai dat si de 2 ori in seara aia daca stiai ca nu iti trage masina bine,culmea mie mi sa parut ca a tras destul de bine,probabil tu te asteptai sa ma faci si atunci spuneai ca iti trage bine;).Las-o asa acum si gata,masina o scot mereu pe strada sa stii,dar de tras o tin pe bara momentan.daca vreau sa ma dau cu careva o fac si gata,daca nu NU si PUNCT;) Gata cu off-topicurile pe aici,ca io nu mi-am gasit niciodata scuze cand am luat bataie;)daca m-am dat am avut masina pregatita si daca am pierdut nu am cautat scuze si motive,am luat-o si gata;) P.s.: si pentru buna voastra cunostina,n-am batut decat 3 logane pana acum,restu cred ca au fost masini mult mai bune decat cu ce am fost provocat.... .... ..... .. .. . . .. .. . .......................... |
Pentru ca azi am vazut ca pe teava care vine in intercooler era ulei in jurul furtunului care duce la ceasul de turbo.
Si da, vineri mi-am luat-o din cauza asta, si daia ti-ai luat-o tu acum o luna juma cand nu m-ai vazut la start si eram in spatele gti-ului la juma de masina de fundul lui.... Eu stiu ce imi poate masina cand e in mintile ei. Iar tu cand te lauzi ca ai batut masini de 130 de cai, mai bine ai calcula si tu un raport cal putere /kilograme si daca iti da mai mic ca al tau atunci da poti sa zici ca esti puternic, dar cand te lauzi ca tu cu ai tai 105 cai si 1150 de kile bati o masina de 130 de cai si 1450 de kile....mai bine nu le treci la palmares ci doar la distractii....(parerea mea, nu te supara acuma. poti sa mai intrebi lume daca nu esti convins de asta ) Si te rog nu imi raspunde la acest post cu faze de genul ca imi caut scuze si chestii de genul asta, am trecut de gradinita totusi..... Oricum in curand nu cred ca o sa mai fim in aceeasi clasa de putere :) decat daca iti pui si tu turbo :D:D (si sincer chiar iti doresc sa iti iei motorul de celica GT Four ca e f misto ) Numai bine la modificari. |
Bai KID-ule ce te-oi certa u atat cu baietzii astia nu stiu....da nui mai baga frate in seama pe astia...fara caracter!!!vor sa se dea bine nu PA!Ca plm sti si u....sa umplut lumea asta de RACERI de cand au aparut filtrele sport si jantele ieftine!
|
tu esti cumva catelul ala mic care merge pe langa stapan?...nu vrei sa fii si sclavul meu ?? :D:D:D
nu cred ca cineva te-a bagat in seama, si kidu nu cred ca are nevoie de avocat.....sa nu mai vb ca o dai spre aplaudac :)) :)) daca ai vreo problerma cu mine imi spui mie in fata, nu vorbesti ca si cum acele persoane nu citesc....iar daca vrei sa ma faci racer cu filtru sport si jante ieftine te invit sa mi-o spui personal...ca oricine e viteaz in spatele monitorului...si poti sa imi vb cu dumneavoastra ca nu am supt de la aceeasi tzatza..... te rog frumos |
Nu era vb despre u....si vezi ca ne cunoastem si personal mestere!!!
Ai grija cum vb ....si daca vrei ma si dau cu u.....cu spatele!!!! |
Barosane eu zic sa recitesti postul tau si sa iei si un manual de romana in brate. Ce ai scris m-ai sus m-a inclus si pe mine (trebuia sa specifici daca nu ai avut intentia asta)
Si daca chiar tii tu mortis ne dam cu spatele, cu fata si cu ce vrei tu :) dar nu cred ca are rost sa ard motorina degeaba. Hai sa o lasam cu aceste copilarisme pe aici ca nu e cazul. te inteleg ca esti prieten cu kidul dar nu cred ca tre sa i-o tii cand se ...... Hai sa ne purtam civilizat. |
| All times are GMT +2. The time now is 14:43. |
- Copyright 2026 4Tuning