Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Bursa serviciilor AUTO (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto.html)
-   -   Vopsitorie Auto.. (https://forum.4tuning.ro/102-bursa-serviciilor-auto/63097-vopsitorie-auto.html)

prozatos 02-01-10 10:53

Re: Vopsitorie Auto..

salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui
ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete
deci un pret estimativ ca stiu ca nu se poate exact pt cielo...
multumesc mult

heyladies 06-01-10 16:51

salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms

DriftingCalibra 06-01-10 21:21

Quote:

Originally Posted by heyladies (Post 2951797)
salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms

2500ron

morbidel 15-01-10 14:40

Salut,
cāt m-ar costa te rog un vopsit integral pentru un Fiat Stilo, 4 uşi, culoare alb.

Mulţumesc

calibrazor 16-01-10 21:22

salut. am inteles ca vopsesti si jante. faci si pregatirea adica smirgheluirea ... degresare etc....?? ma intereseaza niste ATS cup pe 15 7.5j. sunt albe dar mai e ciobita vopseaua. le vreau tot albe cat mai lucios. astept un pret pe PM si un timp de lucru

DriftingCalibra 17-01-10 00:48

Ti-am raspuns pe celalalt thread.
JANTELE sunt specialitatea mea.

Ace99 25-01-10 22:30

salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi

DriftingCalibra 25-01-10 22:35

Quote:

Originally Posted by Ace99 (Post 3015370)
salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi

Aproximativ 3500ron

razy88 06-02-10 02:49

Pentru un A4 B5 vopsit integral ?

speedydanutzel 05-03-10 23:11

salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult

DriftingCalibra 05-03-10 23:15

Salut,depinde de starea masinii , aproximativ 3500ron.

prozatos 05-03-10 23:17

salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui
ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete
multumesc mult

speedydanutzel 05-03-10 23:19

Quote:

Originally Posted by DriftingCalibra (Post 2952751)
2500ron

salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult

DriftingCalibra 05-03-10 23:23

Quote:

Originally Posted by prozatos (Post 3151804)
salutare
multumesc mult

Acelasi raspuns is pentru tine maestre... stiu cum este,tot pe undeva la 3500 ron. Problemele la cielo sunt vuleurile cele multe,exfolierile / caroserie si rugina pasaje spate. En`joy!

speedydanutzel 05-03-10 23:26

multumesc frumos.mai mult ca sigur o sa apelez in curand la serviciile tale

All times are GMT +2. The time now is 04:13.

- Copyright 2026 4Tuning