![]() |
Re: Vopsitorie Auto..
salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete deci un pret estimativ ca stiu ca nu se poate exact pt cielo... multumesc mult |
salut , la cat estimezi urmatoarea lucrare: vopsit negru metalizat audi a4 b5, tot in afara de plafon, capota fata si portbagaj. mentionez ca portierele au mici infundaturi. materiale de clasa medie. astept raspuns. ms
|
Quote:
|
Salut,
cāt m-ar costa te rog un vopsit integral pentru un Fiat Stilo, 4 uşi, culoare alb. Mulţumesc |
salut. am inteles ca vopsesti si jante. faci si pregatirea adica smirgheluirea ... degresare etc....?? ma intereseaza niste ATS cup pe 15 7.5j. sunt albe dar mai e ciobita vopseaua. le vreau tot albe cat mai lucios. astept un pret pe PM si un timp de lucru
|
Ti-am raspuns pe celalalt thread.
JANTELE sunt specialitatea mea. |
salut cat ma costa un vopsit integral la un BMW 318i din 2000 , are o mica indoitura pe usa dreapta spate , pe aceeasi usa o bucata de vopsea sarita de vreo 2 cm asa , pe portbagaj la fel ciobita intrun punct vopseaua , in unele parti a fost chituita cam grosolan de fostul proprietar , culoara este albastrau inchis metalizat . astept un raspuns mersi
|
Quote:
|
Pentru un A4 B5 vopsit integral ?
|
salut. sunt nou inscris pe site si am vazut ca faci o traba foarte buna la un pret destul de mic fata de ce se practica pe piata. Spune-mi si mie te rog,cam cat m-ar costa vopsirea integrala a unui mondeo mk3. culoarea actuala este albastru inchis metalizat si tot asa as vrea sa o vopsesc. dc.se poate,as vrea 2 variante de pret: cu materialele mele sau cu ale tale. Multumesc mult
|
Salut,depinde de starea masinii , aproximativ 3500ron.
|
salutare
am un cielo...bej casmir e in certificat...cand l-am cumparat sa zic ca era proaspat vopsit cu toate ca fostul proprietar a zis ca nu l-a vopsit el...stii cum e...nici o pb nu se intampla la fostul proprietar ci la ceilalti dinaintea lui ma intereseaza cat ar costa o vopsitorie totala, cred ca presupune si o pregatire prealabila, adica slefuire la toata masina? am bagat ceva bani in ea pana acum si as vrea sa o pastrez cat mai mult...plus ca e prima mea masina pe numele meu, pana acum am avut doar motociclete deci un pret estimativ ca stiu ca nu se poate exact pt cielo... multumesc mult |
Quote:
|
Quote:
Acelasi raspuns is pentru tine maestre... stiu cum este,tot pe undeva la 3500 ron. Problemele la cielo sunt vuleurile cele multe,exfolierile / caroserie si rugina pasaje spate. En`joy! |
multumesc frumos.mai mult ca sigur o sa apelez in curand la serviciile tale
|
| All times are GMT +2. The time now is 04:13. |
- Copyright 2026 4Tuning