![]() |
Re: Matiz-ul meu B-06-MPG
Cu pleoapele alea ... pozata de sus ... zici ca e o pitipoanca fitoasa. :lol:
|
Quote:
s-ar putea sa ma fi vazut ca circul destul de mult ;) |
salut.am o intrebare:bara fata de unde o ai? arata fain masinuta. bv
|
@vrajitorul, daca s-ar citi mai bine topicul, ai vedea ca bara fata e custom si a fost luata din locul x... nu mai tin minte exact. :)
|
Quote:
|
ROG UN MODERATOR sa inchida poll-ul ca m-am lamurit in ceea ce priveste design-ul masinii mele iar din cei 26 de carnatzi care au votat kitsch nu si-au motivat nici unul vot-ul ceea ce ma face sa cred ca au votat la misto si in multe cazuri poate din invidie ori sunt numai detinatori de Cayenne , Q7 sau alte exemplare de zeci si sute de mii de euro. Multumesc
|
I-am aratat si lui Razvan...insa el este in dubiu:D ($) Vezi aici despre ce este vorba
Nu stiu acum cat de mult iti vor placea avand in vedere ca ai mers pe stilul silver-black :) |
Imi plac dar nu-mi sunt folositoare pentru ca intr-adevar am mers pe silver-black cum ai remarcat :-)
|
si erau si destul de ieftine ... oricum , cred ca proiectoarele (sau ce sunt chestiile alea rotunde) ar merge
|
La alea rotunde le zice blinker, oare nu or fi semnalizatoare pt matiz 2 ca mie cam asa imi par...dar sa luam in considerare si varianta cealalta...e posibil sa ma insel :)
|
Quote:
si bineinteles arata identic cu farurile unui Matiz. |
Alea mi se par a fi proiectoare dar am si proiectoare. Oricum ar fi interesant de facut o comanda pentru doritori
|
http://dictionar.netflash.ro/index.p...g=german-roman Lasati-ma sa cred in continuare ca sunt semnalizatoarele de vin in fata, sub faruri la Matiz 2 :)
|
1 Attachment(s)
Exact ai dreptate banzay,sunt semnalizari de matiz 2,din fabrica iese cu ele galbene la fel ca la noi si acelea sunt transparente!;)
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:34. |
- Copyright 2026 4Tuning