![]() |
1 Attachment(s)
Cielo-ul colorat!!!
:arrow: |
Binisor ... dar incearca sa faci liniile mai concise ... dai viata masinii .... fao sa para reala .... si incearca sa nu faci greseala pe care multi o fac (inclusiv eu :D de multe ori) sa nu greseti la dimensiunile masinii .
|
interesant blowind...o parere....chinuiete sa bagi efecte d lumina p ea...sa prinda viatza....hmmmm...dak nu ma inshel ai facut o vers dupa cielo asta shi virtula?????? :twisted: :twisted: oricum frumoasa....mai accentuate efectele shi iese OK bafta in continuare....curand o sa mai scot shi eu...:D salutare shi bafta....a shi era sa uit...UN AN BUN LA LICEU!!!! :) :) :) :)
|
ce se mai intampla cu ticozu` ala :cry: ???
|
Topser ... imi pare nespus de rau k nu tiam terminat desenul la timp ... dar am fost ocupat cu organizarea Cursei de la Suceava .....Desenul lam terminat , trebuie doar sa il mai scanez .
|
ok.....asteptam.... :roll:
|
am si eu masini da nu am scanner.. oricum o sa fac cu mobilu.. a si un tico ca nu a incercat nimeni :P
|
HALLO....back people..c facetzi?
|
bah copii voi chiar punetzi botu` ca desenele alea sunt facute de nush ce copil ? ...sincer...io nu cred ....dovedeshte cumva...ca asha pot sa caut shi io un desen cu o mashina...super reushit shi sa il up aici ...ce naiba mah
|
apropo....de mashina aia albastra vorbeam
|
1 Attachment(s)
dak te referi la cel facut d mine(ex killerhitman2002)...ne vedem cand vrei si til arat......acuma o sa pun si un ultim desen d'al meu..nu e gata...dar k sa se convinga lumea..e prima data cand ma bag la interioare...and here is the result :D :D :D
|
in privinta subarului si rx8 am avut si eu oarece indoieli....dar le-am vazut in realitate.....asa k...ciocu mic si joc de glezne... :wink:
|
nu`s facute sotto de asta ...
|
Re:
Quote:
|
de tico nu s-a ocupat nimeni ? :(
|
| All times are GMT +2. The time now is 07:22. |
- Copyright 2026 4Tuning