![]() |
Re: folie geamuri
ok,
multumesc celor care au dat reply... o sa dau o fuga la fiecare sa vad ce oferte au |
Re: CUSTOM PAINT (Airbrushing)
|
Re: folie geamuri
Quote:
|
Ai un talent deosebit, si o mana deosebita. Trebuie sa recunosc ca mai rar vezi asa ceva. La primul vultur, daca n-as sti mai bine, as jura ca e poza. Motocicleta de pe perete, am crezut prima oara ca e un motor agatat in cuie... Felicitari, si mult succes sa ai in continuare!
|
Service/Mecanic Adevarat?
Dupa cum am specificat si in titlu, caut un service sau un mecanic ADEVARAT, oameni care intr-adevar se pricep la o masina pentru ca de 'wanna be's' e plin orasul :)
Deci daca cineva cunoaste un service sau un mecanic anume care sa fie 'profi' va rog postati o adresa sau un nr. de telefon. Merci :o |
Re: Service/Mecanic Adevarat?
pe calea lugojului...pe partea stanga e...chiar inainte de iesire...autorecord se cheama...0722 690 363(Dl.Danilov)
|
depinde pentru ce masina...ce problema
|
Quote:
|
Salut si merci de raspunsuri! OltcitP, este vorba despre un Mondeo 3, 1.8 benzina care face figuri la acceleratii, adica accelerare lenta si mers 'sugrumat'.
Laurentiu, imi poti lasa un ID fie aici sau pe PM? Merci :) |
il ai :lol::lol:
|
Se poate dar nu stiu care este al tau :lol:
|
ai pm :lol:
|
Re: caut meserias carburator dublu corp
mariuse, te duc eu la mesteurl meu, s-a amintit ami sus de el, il cunosc, toate masinile le-am dus la el, face minuni daca are din ce, garantat :wink:
|
10 Attachment(s)
revin cu un alt set de imagini:-)
|
oferta instaltie xenon !!!
vand instalatii xenon,montaj inclus in pret,+discount fata de preturile afisate
http://www.hdrive-europa.com/produse_xenon.html tel.0730141541 marius |
| All times are GMT +2. The time now is 20:26. |
- Copyright 2026 4Tuning