![]() |
Re: Grecu is back... with a GT-R
1 Attachment(s)
Quote:
Hai sa-ti spun eu cum sta treaba ca vad ca am avut dreptate cu experienta ta legata de curse. Chestia asta cu "full race exhaust" este ori PROSTIE ori o CACANARIE ! Masina este , ca sa stie toata lumea , un Porsche Turbo 997 cu stagiu 2 SKN . Adica evacuare SKN + soft SKN. Este o evacuare cu catalizatoare ! Porschele este mai rapid atat de pe loc cat si din mers. La cursa cu start sunt intr-adevar apropiate dar la cursa din mers eu nu am vazut nici un GTR in fata nici la 70 km/h !!!! Au fost intr-adevar "trageri" din mers cu Porschele la 40 km/h in treapta II ceea ce inseamna exact 1500 rpm ! si atunci GTR-ul era in fata pana la o anumita viteza, nu stiu care e aia! |
Quote:
|
ai uitat sa spui ca avea si nos !
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
|
Quote:
PS: eu am facut o afacere mai buna, am luat si sapca inclusa in banii aia ; momentan am schimbat masina asa ca ma duc din nou , am auzit ca au un model nou si mai frumos de sapca :) PS2: si uite asa, dupa certuri si scandaluri se mai intimpla si ceva bun pt tuningul din romania, cine credea ca o sa vada un GT-R in romania (masina care in curind o sa aibe si ceva modificari) vs porsche cu evacuare si soft "facut prin posta" care se misca bine dupa cum au spus cei prezenti la gratar, etc multa bafta domnilor in prepararea si strunirea hergheliilor !! |
Quote:
|
Quote:
PS: sper ca ti-ai dat seama ca am glumit cu multe chestii |
Quote:
|
Quote:
|
asa cum se zicea acu o vreme, ca sa nu se supere MPA (desi am folosit aceeasi sintagma si eu in context diferit in trecut), la noi in tara in momentul de fata exista 2 feluri de dat cu masinile.
felul 1 este DATUL MIC, gen CZR, Pepy, Evo de la Braila, Nissan Sunny de la Galati, Pinky cu Subaru, ursuletul DGH, etc-multi altii, adica masini care ies pe strada, participa la curse, se strica, se repara mai devreme sau mai tarziu, scopul final al proprietarilor fiind acela de a participa la competitie - NOTA 10. felul 2 este DATUL MARE, gen X,Y,Z,T,U,V,W, variabile nedefinite aici dar binecunoscute de voi toti, adica masini care daca ies pe strada sigur proprietarii declara ca nu sunt in cea mai buna forma din start ceea ce ar trebui sa le scuze infrangerea ( turbine care nu fac presiune, anvelope care nu au aderenta, planetare care pocnesc, evacuari restrictive, catalizatoare, softuri de provenienta autohtona, etc) sau masini care nu ies pe strada dar bat tot din garaj, chiar daca nu au montat nici motorul inca, posibilii concurentii trebuind sa fie ingroziti doar la auzul numerelor de inmatriculare ale acestor masini - NOTA 4 STATI JOS. Sub deviza zilnica: LA NOI SE PARTICIPA LA CURSE O ZI DA O ZI NU - ASTAZI NU , doresc succes tuturor celor implicati in fenomenul auto din Romania. Exista si drepturi de autor...:D |
@ B39738: aici inclin sa nu iti dau dreptate ca pana la urma am asistat de cateva ori cand unii din cei care au primit in opinia ta nota 10 se scuzau si etc ... si e intr-o oarecare masura normal, pt ca si tu ai zis ca oamenii stau si isi repara masinile, apoi iar merg cu ele...
Cei din categoria ta cu nota 10 au masini care in mare parte nu le mai prea poti folosi decat exclusiv pt curse... sunt masini care daca exista o cursa in Ungaria e f indicat sa mearga pe platforma pana acolo ... si intr-adevar, nota 10 ca si-au sacrificat o masina pt asa ceva si pe langa mai au si alta pe care sa o foloseasca zilnic Si mai exista masini de genul GT-R, 997 Turbo, 996 Turbo, RS6 si etc etc, de care oamenii se folosesc ca aia e masina lor, si printre altele, mai si fug... exista cazuri in care fug mai incet decat una dedicata strict... dar aici intervine diferenta... omul dupa isi ia masina si pleaca la treaba lui, pe cand cei "pasionati" si-o duc la garaj (nu e un lucru rau, dar trebuie luat in calcul) @Yoda: la faza cu RBN vs. Andrei, d c sa aplaudam pe langa cand e treaba lor strict !? :( Si on-topic: daca 997 SKN fuge mai tare, mi se pare relativ naturala treaba... e o masina care costa f multi bani si care a fost si "facuta" sa fuga si mai bine decat stock... eu zic ca nu are rost sa aratam cu degetul in stanga si in dreapta, pt ca amandoua (si GT-R si 997) sunt niste masini fantastice, si niciunul dintre cei care nu le avem nu cred ca am zice nu uneia sau celeilalte ... iar pt critici, pana la urma ce va asteptati de la o "chinezarie" care se mai si strik... park asa am auzit :D inca o data felicitari celor care kiar au asemenea masini si ofera subiect de discutie atator oameni care le vad pe net sau ingheata ore intregi prin oras ca sa le vada ;) |
Quote:
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 03:54. |
- Copyright 2026 4Tuning