![]() |
Re: Noul meu Golf 5 GTI
BBS sunt jante de BMW, pentru BMW si ar trebuie puse doar pe BMW, pentru ca doar pe BMW arata bine :)
eu vreau jantele de pe TT, 7 spite duble titanoptik, pe 19" |
alexGTI e imposibil sa scoti la GTI 260 de cai fara soft... daca totusi asa a zis ala, spune-ne si noua cu ce modificari se lauda ca sa vedem de ce ne minte asa :D
Quote:
mi-e teama ca doar capacele sunt BBS.. jantele nu au nici o legatura cu marca asta.. |
Quote:
|
4 Attachment(s)
dragut golful rosu ... dar un pic cam incarcat din pct de vedere spoilere si alte alea :)
mie imi place simplu :D niste eventuale idei amintiri :) |
Cu alea de rs4 arata super tare ! Si mai merge si plafonul facut negru !!
|
...alex cand mai bagati un pesca sa-mi zici si mie ca vreau sa vin sa imi dai niste sfaturi cu navigatia,si alte cateva chestii...ms
|
Quote:
|
Quote:
|
Acele Jante de audi inchise la culoare sunt frumoase foc... ar da bine pe albul tau ''Imaculat":lol:..joke...Alea cu buza sa zicem ca am vazut destule gti-uri cu jante cu Buza ;) bafta in continuare voi urmarii evolutia masinii 8)
|
Quote:
din greseala m-am uitat pe prima pagina , si am vazut interiorul fara navigatie :sad: treaba buna ai facut cu navigatia ;) |
:)
stiu ... si-a pus si dragos :D |
si uite asa gata si revizia ... parca fuge si mai bine cu ulei nou :D
|
Quote:
ai gusturi :D |
Aseara zici ca ne-am urmarit...
pe magheru ne-am intalnit...dupa care dupa mai multe ture de magheru m-am dus in academie...si erai pe acolo...da nu mi-am permis sa te bag in seama...poate data viitoare vin la tine sa stam de vb. Numai bine. |
orlando : data viitoare da si tu un claxon ceva ca nu ma supar :)
santos : mersi, si tu ai gusturi (vezi culoarea ursului) :D |
| All times are GMT +2. The time now is 01:22. |
- Copyright 2026 4Tuning