![]() |
Re: Al meu Tico-zaur - Ph-01-amy
foarte tari pozele mai alea alea cu flacarile :D
|
sincer ,imi plac mai mult jantele vopsite asa , plus ca dau impresia de mai mari :))
|
Quote:
@Cobra: scaunele tale sunt din fibra sau...suport de aluminiu + chingi? Daca sunt de fibra, inteleg de ce sunt incomode la drum lung...singura solutie ar fi sa le mai adaugi un strat de burete la tapiter. Apropo de drum lung, cand ai fost la mare de ce nu ai dat un semn de viata, sa-ti vedem si noi masinuta? Frumoase poze!! |
Salut,chiar nu stiu din ce material sunt facute scaunele,dar cred ca sunt din aluminiu...Nu v-am dat nici un telefon ca am ajuns vineri seara pe la 12 si am plecat sambata tot pe la 12.Tu ce ai mai facut cu motoru ala?Da-l la tata ca il pun eu pe masina :D
|
Ce m-ai facut azi pe bulevard , nici nu te ai chinuit:D imi dadeai si foc la semafor :D mai frumoasa masina pe viu decat aici ;)
|
Cobra da nu mai misti nimic?
|
si-a luat unitate noua sapt asta !
nu mai iese nici din casa :lol: dar sa mai faca ceva la masina :lol: |
Cobra de unde imi gasesc si eu un volan ca al tau?
|
In Vitan sau la magazinele de accesorii auto.
|
Da...bun sfat :) Sunt din Roman...vitanu e departe si magazine de accesorii auto cam la departe/2 :)... Oricum...serios acum :) care face si mie rost de un volan xact ca al lui?
SIK https://forum.4tuning.ro/attachment.p...8&d=1203443445 :D |
bai nenea eu sunt mai greu de cap un pic...in esapament se baga benzina ca iasa flacarile alea??? sau gaz cva??? (am doar 17 ani si se explica)
|
Iti spun eu :) ca nenea cobra nu mai da pe forum :) Se baga benzina of course :)
|
Salut,nu am mai intrat de mult pe forum din cauza unor probleme...
Morpheusmaster,volanul l-am luat din Vitan parca.Nu am mai intrat pe mess nu am avut net,in schimb a mai intrat prietena mea sa vb cu niste colege si mi-a spus ca mi-ai cautat.Vb pe mess... Masina a fost putin lovita in fata si este la refacut.O fac cum vroiam eu mai demult ca a venit vopsitoru de la spital:D |
Bine ca ai scapat de probleme!!! BIne ca a iesit vopsitoru din spital!!! Asteptam masina sa iasa si ea cat mai repede in new formula...si sa dai putin pe mess ca vreau sa ma ajuti cu cate ceva daca ai sa poti. Numai bine
|
Frate bafta in continuare la tunat super tare este masinuta ta sa o stapanesti sanatos si sa ai grija de ea. foarte interesant topicul mai putin la partea aia cand vati luat care e mai smecher cu flame ul ( nu isi avea locul in accest topic ) am si eu un tico si o sa incep de saptamana viitoare sa il aranjez :) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:03. |
- Copyright 2026 4Tuning