![]() |
Re: 2009 Ford Focus RS
l-am vazut pe viu la Bologna, arata f bine, este stupend , are o linie atat de agresiva ca sta linistit langa Gallardo si nu are nimic de invidiat acesteia. Este de vazut pe urma cum se inteleg sistemele astea inteligente: diferentialul, etc masina ca ansamblu ar trebui sa fie echilibrata, eu am credinta ca poate limita handicapul dat de lipsa tractiunii integrale ... dar ramane de demonstrat
|
wow super tare
|
Ma uit la masina asta si la focusul meu 1,6 100cp si nu imi vine sa cred ce diferenta.
|
Masina in forma reala este ceea ce a fost propus ca noul Focus RS, felicitari TeamRS .... este foarte tare acest HOT-hatch.
|
prea tare mashina...nu-mi vine sa cred...mult mai ieftina si mai puternica decat A5-ul "amicului" meu...imi iau si yo una :D :peace:
|
cat de bine poate sa arate masina asta... si ce performante... ii da bine si albastru dar si verde:D:D
|
e.....e faina ce sa mai....
|
sunt curios ce timp scoate pe nurburgring
|
Ford are de demonstrat ca poate pune 305 hp pe puntea fata. Ca de aratat arata f. bine. Daca trece testul asta, inseamna ca e o mare realizare.
|
mda belea...
|
Quote:
Intr-adevar...Daca in tot ceea ce vor insemna teste ( incluzand si circuitul Nordschleiffe :P...) rezultatele vor iesi pozitive atunci inginerii de la TeamRS chiar isi merita renumele...Nu putem sa nu fim circumspecti comparand tractiuni integrale cu tractiune fata si incercand sa avem aceleasi asteptari in ceea ce priveste rezultatele, dar...pentru istorie...speram ca va iesi bine...:-) |
foarte frumoasa masina,puteau sa mai lucreze putin la plasticele din bord....ce nu-mi place este pretul,insa pe "praful" asta sigur vor fi si ceva oferte....imi place...
|
frumoasa masina.....daca era si AWD era perfecta!!!
|
Un Pretz stie careva ?!? ...
|
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 15:30. |
- Copyright 2026 4Tuning