![]() |
Re: Discutii intre membrii Crazy Drivers din Iasi
ok boss se rezolva stai flexat ca orice hotarare sar lua te vom intreba si pe tine normal chiar daca la tel se va intampla asta sa nu crezi ca primesti absent nemotivat :) mai vb ok man :peace: sau ce credeai ca ai scapat de mine doar stii ca eu sunt"NOD" nu scapi asa usor de el:lol:
|
salutare in sfarsit sunt doc cu acte in regula:) daca vreti sa ne vedem in seara asta ca eu maine plec din iasi..
o sa revin pe 16 iulie daca nu reusim acum ne vedem atunci.. numai bine, dr. alex gh. |
FELICITARI ALEX :) un doctoras printre nebuni ;)) pe 16 iulie dai de baut nu ;)) FELICITARI INCA ODATA
|
Felicitari Alex si sa ne vedem sanatosi la MARE acolo se da de baut :) nu?
Bine ca am reusit sa ne mai vedem inca o data inainte de a pleca acasa(dulce casa) In rest iti urez succes in ce faci tu acolo si sa ne vedem sanatosi la Mare abia astept sa vin :peace: |
Vreau si eu la mare :cry2: .....cine ma sponsorizeaza ...:D...nu sunt greu de intretzinut ..nu mananc mult ..sunt curat si vaccinat ...si nu fac multa galagie ..( dak nu sunt provocat :rockon: ) ...toate k toate....
Deci ...Lucrurile sunt serioase ..lumea e pe treaba in IS ...sa stabilit ..facem ceva serios si cu cap ...fara jocuri....se vorbeste de fapte reale ...dar ..pt k niste ganduri maretze sa fie infaptuite....avem nevoie de ..membri....devotament ...si sprijin de la Suceava :)... Totul e cu acte ..acum asteptam sa vedem care si cum ramane Presedinte , Casier , Vicepreseinte ..etc ... Sper k se va decide o locatzie si o ora la care se vor tine aceste intalniri saptamanale ..dar ..dak lumea tine sa ne int zilnic ..eu nu am nik impotriva :icon_kiss ... Asteptam membrii :D....al vostru Crazy 4ever dupa cum ma jtiu amicii :hahano: :crazy: :rah: |
Bun Bun acum sa vedem cum ne intalnim cu membri care sunt in Iasi si sa face o mica mare intalnire sa stabilim ce si cum si sa ne apucam de treaba acuma cat mai avem olaca de timp ca mai intra lumea in concediu mai pleaca la mare... munte.... si poate rapim olaca din timpul lor pt cateva intalniri sa ne cunoastem si cine stie poate poate organizam ceva si in Iasi :peace:
|
Dap ...sunt complet de acord ...asa k ...cel mai bine ar fi sa avem toti idurile de mess ..sau ceva de genul ...sau macar pe PM aici pe 4tuning....sa luam legatura cumva ....deci ..se poate da PM mie sau lui MIHAY ( Cristi ) sa ia legatura cu noi ....
Idul meu de mess e la semnatura [email protected] |
yap si sory yd-ul meu [email protected] :peace:
|
Ma baeti ma dar cam multa liniste pe aici ce se intampla nu vreti sa ne intalnim? sau nu avti tim de citit pe forum sau cum? ca in cazu asta tre sa facem rost de telefoane ceva ssi sa ne anuntam telefonic ce si cum se hotaraste cu soarta CD in Iasi
|
Mda...eu inafara de numarul lui la Mishto , NOD si Alex Gam ...nu il am ...deci ...nush ...pe mess ...Cristi ...dak u mai ai iduri de mess sau ceva ...sa vb cu ei .... pe sambata dak se poate sa ne intalnim ..cei care au cum ...
|
mm da problema e ca nu am :( era vb sa vb cu Alex dar a plecat in Constanta si nam mai apuc acum sa vad cum dau de el la un tel si sa imi de cateva id-uri sau nr de tel si sa anuntam lumea poate iese ceva sambata problema e ca eu lucr pana in ora 8 :( dar vedem ne descurcam noi intr-un fel :) :peace:
|
Eu sunt disponibil la orice ora ....deci ..pot iesi oricad ...deci ..nu ezitatzi sa ma contactatzi ...
Park am scris un anuntz puplicitar :)) |
iar eu cum sunt plecat din oras.....e mai gre3u da o scoatem noi la capat...idea ar fi ca macar cativa membri sa se intalneasca, sa se cunoasca.. si de aici vedem noi mai departe....
|
Quote:
|
Problema nasoala e k ...vineri seara sar putea sa plec la Bucuresti ...deci ..dak intalnirea CD se face dupa ora 10 seara ...sar putea sa ajung :D...
Cristi ... poate ne vedem maine seara sau candva ...sa mai vorbim ...si sa mai vedem ce si cum ...membrii ce mai sunt ..am sa incerc sa mai dau de Alex ..sa imi mai lase vreo 2 iduri de mess a membrilor din IS ..:)....trebuie sa ne mobilizam cu fortza ...pierdem timp ...si nu e bine ... Razvane ...u cand ajungi prin IS ..:D ..??? |
| All times are GMT +2. The time now is 00:50. |
- Copyright 2026 4Tuning