![]() |
Re: Discutii, Anunturi, Barfe etc.
fratilor de unde pot sa cumpar kit (nu kit auto...kit cu piese din care sa fac o masina)? stiu ca suna cam copilaresc....... nu am gasit in carrefour.... si vreau sa construiesc propria masina:-< sau daca are cineva de vanzare sa imi dea pm (nu vrreau cine stie ce) ... sa fie mimin 1/24
multumesc |
As vrea sa stiu daca a comandat cineva de pe site-ul celor de la Aa (nu cel din Ro) si care au fost costurile totale daca se poate. Astept detalii. Multumesc anticipat.
|
razvan01: iti recomand sa cauti pe net vreun magazin online. Personal si eu am cautat kituri de la Tamyia, Revell, Fujimi si nu am gasit decat kituri de avioane 1:35 parca.
PS: kiturile de la firmele enumerate de mine sunt din material plastic si trebuie vopsite de tine. |
Am aflat azi, de la Tzutzu, ca posta s-a scumpit cu 50 %! :(
|
oh GOOOOOOD!adica transportul pana la bucuresti e 150 ron???/shit fu**.....sa ii *&*T^&^&^^%&*)(......doamne
|
Pai era 10 ron + 50% vine 15 ron cu totul, nu 150! :)
|
sorry,am scris in rol nu in ron....greseala mea....dar sunt niste idioti astia.....curand or s-o scumpeasca cu 50....
|
Eu anul trecut am platit 6 Ron pentru trimiterea unei machete 1:18.
|
probabil ai trimis normal fara ramburs. si ala ridica pretul :-)
|
Nu...atat costa si pana acum...cu ramburs cu tot...
O macheta nu cantareste foarte mult...plus ca valoarea nu trece de 100 de lei si nu e prea scump transportul...6-8 lei |
Salut , de mult doresc sa imi cumpar un rc drift car sc 1/10 , am gasit cateva pe ebay pe la 250-400$ , mi se par foarte scumpe.Am gasit si ceva mai ieftine ,dar nu prea trimit in romania la 1/18 1/26 etc.. .Stie cineva un magazin pe undeva sau magazin online de unde pot sa gasesc asa ceva ( la noi ).
Imi cer scuze daca a mai fost discutat subiectul asta.. numai bine ! |
Topic la anunțuri , poate te ajută cu ceva.:-P
|
Site
au acolo o Mazda Tamiya cu sasiu tt-01 numai pentru drift si nu e scumpa;) imi cer scuze si rog un moderator sa il ascunda...eu tot nu m-am prins:lol: |
perfect !! multumesc mult !!
|
Ce-ar fi sa facem o intalnire cu cat mai multe machete ferrari bburago/maisto la scara,impreuna si cu proprietarii lor?? :D
|
| All times are GMT +2. The time now is 01:48. |
- Copyright 2026 4Tuning