![]() |
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din Romānia, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Quote:
|
Re: Camere/Radare fixe şi mobile din Romānia, speedcams pentru iGO/MioMap/Garmin/etc.
Am si eu o intrebare pentru cei avizati in acest domeniu. Imi cer scuze ca postez aici dar nu am gasit un topic mai apropiat. Am un sistem de navigatie STRATO PND 2007 (despre care nu am gasit informatii nicaieri pe net) cu o eticheta pe spate pe care scrie Windows CE Core 5.0. El are ca sistem de operare I-GO (nu am idee ce versiune). Nu reusesc sa-l via USB la PC ... tot ce face cand il conectez si il deschid este sa-mi dea in windows sunetul de device connected/disconnected cu regularitate (e chiar enervant). Este normal sa se intample asa ? Trebuie sa il pun pe o anumita functie cand e deschis (ca in cazul unui telefon - file transfer - de ex) ? Daca tot nu voi reusi asa o sa apelez la un card reader sa updatez POI
Insa intrebarea mai arzatoare este ... Pot instala Garmin pe acest "aparat"? Multumesc anticipat si scuze ptr. off-topic. |
cu CD de la aparat dupa conectare incerci sa instalezi din Device Manager daca apare cu galben USB-driver.
instaleaza si ActiveSync. da suporta si garmin. sper sa te descurci |
Am si eu o problema cu PDA-ul. Este un ASUS a636N. Am avut win5 pe el dar am facut firmware upgrade la 6 de pe site-u oficial. Acum vreau sa refac WIN-ul tot pe asta 6 insa imi zice ca deja e versiunea. Ce naiba sa fac sa reinstalez windows..oricare!? Ca nu mai merge absolut nimic pe el.
|
ai incercat hard reset?
|
hard reset e frectie:) tot ce face el e sa stearga fisiere temporare :)nici macar registrii nu sterge
|
sal
am un lg 9600 LAN-R care foloseste harti de la navteq dar sunt vechi din 2006 nu vede nici o camera nimic mai are si strazi lipsa ,crezi ca ii poti face ceva sa o actualizezi |
camerele fixe nu sunt incluse in harti
|
are idee careva daca exista vreo harta actualizata pt mio c720? varianta cu care vine e din 2007!
|
|
Quote:
|
Quote:
|
Eu am un gps Assus R700 cumparat anul trecut prin octombrie; stie cineva cum este cotat si unde, cum se poate update-a cu camere si radare fixe si eventual cu ceva harti mai noi:?:
Multam Numai bine:wave: |
in primul rand ce soft ruleaza pe iel.se poate pune si iGo si camere si harti.
la cotare nu stiu la ce te referi |
Poate se refera cum e cotat aparatul pe piata de gps?
|
| All times are GMT +2. The time now is 22:40. |
- Copyright 2026 4Tuning