![]() |
Re: E30-///M-Power-320is coupe
Si mergi la sigur cu avocatii acestia ?! Adica odata dati banii, se castiga in instanta ? Dau ei asigurarea asta ? Daca nu ......
|
Quote:
|
si eu am inaintat un dosar pentru recuperarea taxei care a fost de 1400 e si nimic..cei de la finate din Targoviste nu vor sa imi dea o hartie care le trebuie avocatilor...deci se poate lua taxa dar nu vor sa dea raspunsuri si sa ne dea tot ce ne trebuie...daca am sa reusesc sa o recuperez va pot tine la curent.
|
Quote:
|
Ursu va primi curand suspensie reglabila KW...
https://forum.4tuning.ro/482-anunturi...is-bbs-rs.html |
sunt multi care cauta asa masina,dar aici pe la noi si mai ales nu pe forumul asta. Incearca pe mai multe site-uri din afara , acolo sunt mai multi platitori de pasiune cat si cunoscatori.
|
6 Attachment(s)
un E30 320is care-mi place enorm...voi incerca sa ma "apropii" cat mai mult...cred ca pentru primavara viitoare planific un Carbon Airbox si Soft Alpha-N...fix ca-n pozele astea.
|
Quote:
|
Nu stiu cum am ratat acest topic!!!
Piesa piesa masina,ai grija de ea si multa bafta!!! |
arata super masina.cat ai dat pe ea?
|
Quote:
|
Superba, schrick cams nu te-ai gandit sa-i pui ?
|
M-am documentat deocamdata, insa nu destul. Este timp pentru toate.
|
salut colegu suparat urs achizitionat sal stapanesti sanatos si fara incidente si cati mai multi km parcursi bafta la modificari ai grjia de el:-P
|
2 Attachment(s)
Ne-am mai luat 4 Brock-uri B1 8.5J pe 17'' cu ET13...4x100 bineintzeles...ca cele din plan indepartat poza 1:shock:...si capace ca in poza 2:idea:...ca n-aveam decat BBS RS, Alpina si BBS normale:oops:...abia asteptam primavara sa le "incaltam":-)...sa vedem cum ne sta cu 17'':D
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:25. |
- Copyright 2026 4Tuning