![]() |
I miss that bottle :D
|
well, i miss the content of that bottle :)
|
1 Attachment(s)
valentin(vali)
gemeni-1976 bugetar tuning,skate raku roolz vectraB-1.7TD si mandria mea....ford capri '79(in restaurare) B A C A U |
4 Attachment(s)
Nume: Vlad
Nickname: Blaze Data nasterii: 13/12/1982 Ocupatie : Student (mama mama ce nebun) Masina : Bmw 525i & Bmw M5 Locatie : Bucuresti |
Prenume: Adrian
Data nasterii: 22.11.1985 Ocupatie: :paper: Masina: opel astra 1.6 gls Hobby-uri: ...............mashini (uau!), muzica, calculatoare |
Nume :----
Prenume Alexandru Cosmin Nick :Alexutzzz , varu :) asa imi mai zic prieteni vechi Data nasteri 02.06.1990 Ocupatie:aproape un elev locatie : bucuresti hobby :masini ,cica computere ,muzik live(salam) baut berea lu tata(DAB:D rable:vw passat 1.9 tdi 100cp 2003 :( + audi A6 2005 |
Nume:Alexander
Nick:SHOGUN Ocupatie:elev Locatie:Roman Hobby:banii si tuningul,rap-ul si bataia Autos:laguna 2.0 din 96,a8 din 2002-daddy |
1 Attachment(s)
Nume: B 99 CZR
Prenume: Cezar Data nasterii: 12/05/1980 Ocupatie: student cu servici f bun Masina: audi a4 obosit;mai am un clio B 80 AVP p kre i l-am lasat lui tata Hobby-uri:masini,femei,muzik locatia:Bucuresti-Decebal |
Florin
Durche 2 nov 1983 student lancia beta coupe hpe,dacia nova stiu ca suna banal dar - mashinile |
Re: Identitati/Despre noi 2 - prezentati-va comunitatii
Nume: Gabi
Data nasterii: 11.06.1987 Ocupatie: Liceean - ultimu an de chin Masina: bre' momentan nu am...sper ca nu e obligatoriu sa am masina ca sa fiu inscris pe forum :D Hobby-uri: masinile, femeile bune, muzica, baschetul si hocheiul pe gheata :) NOTA : urasc manelele :) |
prenume: alexandru marius
data nasterii: 07.09.1982 ocupatie: absolvent drept, viitor avocat auto: dacia 1310, daewoo tico, hyundai getz locatia: constanta - vama veche hobby-uri: muzica in masina (cat mai tareeee!), desenul, inotul, pescuitul, party-urile....hip-hop-ul, drum&bass, drumurile lungi in care eu sunt la volan :D...bautura, femeile bineinteles... |
nume: nu conteaza
prenume: Alex data nasterii: 29 iunie 1990 ocupatie: elev in cl.a IXa in liceul Gheorghe Airinei (pttr) auto: nu am carnet (mi s-a promis o dacie :lol: ) locatia: bucuresti hobby: mashinile shi muzika |
4 Attachment(s)
poze noi
|
nume : iulia
ocupatie : studenta si fotomodel 4tuning motiv: m-am inregistrat pe forum odata ca sa putem vorbi impreuna si mai ales ca sa fiu sigura ca nimeni nu mai scrie in numele meu posturi in galeria foto. deci orice mai intalniti acolo sa stiti ca nu este scris de mine. oricum ma bucur ca am cunoscut pe multi dintre voi. astept sa va cunosc pe toti |
Re:
Quote:
ne bucuram sa te avem in comunitate :wink: |
| All times are GMT +2. The time now is 01:42. |
- Copyright 2026 4Tuning