![]() |
Re: Masini de gagici
Quote:
|
Quote:
ce toata ziua masina....:-P |
Quote:
|
BUna la toti...masini de gajici ...sincer as prefera ceva micutz si care sa consume putin ;)
Momentan am un Renault Laguna 1 ...1.8 cmc 16v, 120cp :) |
Quote:
|
masina de femeie: subaru impreza asta nou
|
Quote:
|
2 Attachment(s)
O masina de gagica ...
|
Quote:
|
Probabil ca in viziunea ta masina de gagica e H3 sau Escalade .
|
daca dai cateva pagini in urma vezi ce optiuni am ales;)
whatever.... (sry de off) |
Scuze ... Speedster si S3 masini de femei ? Clar nu ai mers cu speedster sau esti putin sado ... Cat despre S3 ... ca dimensiuni da ... dar de ce sa irosesti performatele ... Nu sunt misgin si nici nu consider ca femeile nu pot fi SI buen soferite. Doar ca nu prea am vazut asa multe in wrc , f1 ... si sa nu-mi spui de Alina Bunica. ;)
|
Quote:
|
Pai si daca nu sunt pe gustul tau inseamna ca altul nu poate spune despre niste masini ca in viziunea lui sunt (sau nu) de gagica ? Am crezut ca aici ne exprimam parerile. Sau tu reprezinti un for care poate judeca aceste pareri ?! Cat despre speedster ... probabil esti foarte mica de inaltime. Altfel... tare as vrea s ate vad cum uric si cobori cand esti in fusta. Cat despre ... "mai tari decat speedster" ... cred ca te referi la modelul aspirat. Sa nu-mi spui ca ai condus modelul turbo .
|
nu nu sunt eu un for care sa judec pareri,dar ma inteapa mult cand vad cu ne desconsidera barbatii:| la capitolul "condus"
|
| All times are GMT +2. The time now is 08:01. |
- Copyright 2026 4Tuning