![]() |
2 Attachment(s)
:arrow:on the run...
|
Re:
Quote:
|
Intelegeti-ne si pe noi , ca nu-i chiar usor ..
Hai ca fac si eu Nova :D ma intaratat tovarashu madskilz :D |
Re:
Quote:
|
1 Attachment(s)
am schimbat si eu cate ceva..o antena,o janta,un maner scos,un vinyl :lol: ...
|
tare gajica... poate vrea sa se intinda si pe bancheta in spate.. ii fac loc daca vrea.. mersi mult pt. \"lucrare\" :) din pacate am o pretena prea geloasa si sigur o sa ma intrebe cine-i aia... :D
|
muahahha , respect soricel , esti de nota 10 , termin acum cu lacetti`u si ma apuc de bijuteria ta
|
Re:
Quote:
|
Re:
1 Attachment(s)
Quote:
uite ce-a iesit |
arata spectacol.. si eu care vruiam sa o vand.. cred ca tocmai m-am mai razgandit pt. un an de zile :D si vad ca voi insistati cu femei perverse la mine pe masina.. chiar o sa-mi iau cateva zilele astea :lol: sa nu credeti ca da tare.. doar in joaca imi rupe cate un deget.. asa de distractie :P daca vede ce zic de ea sigur face o criza mica :blahblah: tre` sa invatz si eu sa le modific.. dar nu prea am nervi... :censored:
|
Ma bucur sincer ca-ti place , si btw , s-a rezolvat si cu .... problemutza... ;) everything`s ok now
|
Re:
Quote:
|
haideti fratiilor.. ati ramas complexati de cat de bine arata Nova mea si acu` nu mai puneti nici unu masinutele aici ? n-am vrut sa va necajesc :P daca ei sunt maestrii asta e... :wink:
|
1 Attachment(s)
hai ca imi pun eu masina.. vedeti ce puteti face si pe la ea :roll:
|
ma kickass... no vinzi ?!
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:13. |
- Copyright 2026 4Tuning