Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Arhiva (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva.html)
-   -   Masinile VOASTRE preparate de noi (https://forum.4tuning.ro/697-arhiva/5499-masinile-voastre-preparate.html)

Skillzu 12-07-05 15:33

2 Attachment(s)
:arrow:on the run...

soricel 12-07-05 15:40

Re:

Quote:

Originally Posted by \"EvLSant0S\"
Eu zic sa ne luati si la injuraturi daca tot nu va facem masinile ....
Ntz ntz ntz ntz , ce nesimtire pe capul nostru , hai baieti , capu`n pamant .. da... suntem niste nesimtiti : /

hai mai nu fi rau si tu acuma... am fost noi destul :D intelege si tu ca stateam cu sufletu la gura sa vezi cu ti-ar arata masina in alte \"haine\".. oricum sunteti artisti.. si to` respectu` pt. voi .. mai ales pt madskilz.. mersi nene, esti un domn! respectele mele pt. tot si pt. toti!

EvLSant0S 12-07-05 15:55

Intelegeti-ne si pe noi , ca nu-i chiar usor ..
Hai ca fac si eu Nova :D ma intaratat tovarashu madskilz :D

soricel 12-07-05 16:18

Re:

Quote:

Intelegeti-ne si pe noi , ca nu-i chiar usor ..
Hai ca fac si eu Nova :D ma intaratat tovarashu madskilz :D

Eu pot sa zic ca te inteleg perfect pt. ca am incercat si eu si am obs. cum e.. chiar iti da putina bataie de cap mai ales daca nu stii cum e cazu meu, tocmai d`aia am to` respectu pt. voi!! :wink: iupiiiiii :D vreau sa vad si varianta ta.. :P

c i k y 12-07-05 17:10

1 Attachment(s)
am schimbat si eu cate ceva..o antena,o janta,un maner scos,un vinyl :lol: ...

soricel 12-07-05 18:29

tare gajica... poate vrea sa se intinda si pe bancheta in spate.. ii fac loc daca vrea.. mersi mult pt. \"lucrare\" :) din pacate am o pretena prea geloasa si sigur o sa ma intrebe cine-i aia... :D

EvLSant0S 12-07-05 18:42

muahahha , respect soricel , esti de nota 10 , termin acum cu lacetti`u si ma apuc de bijuteria ta

soricel 12-07-05 22:58

Re:

Quote:

muahahha , respect soricel , esti de nota 10 , termin acum cu lacetti`u si ma apuc de bijuteria ta

Respectu-i reciproc.. si in legatura cu pretena.. chiar n-am glumit, am vrut una frumoasa, o am, dar si bataia de cap e mai mare.. vreau sa vad ce face imaginatia ta.. din masina mea :D to` respectu` artistilor :wink:

EvLSant0S 12-07-05 23:39

Re:

1 Attachment(s)
Quote:

Originally Posted by \"soricel\"
Quote:

Respectu-i reciproc.. si in legatura cu pretena.. chiar n-am glumit, am vrut una frumoasa, o am, dar si bataia de cap e mai mare.. vreau sa vad ce face imaginatia ta.. din masina mea :D to` respectu` artistilor :wink:

Gata , sper sa-ti placa, nu m-am dat prea mult la ea .. n-am stare .. : /
uite ce-a iesit

soricel 12-07-05 23:57

arata spectacol.. si eu care vruiam sa o vand.. cred ca tocmai m-am mai razgandit pt. un an de zile :D si vad ca voi insistati cu femei perverse la mine pe masina.. chiar o sa-mi iau cateva zilele astea :lol: sa nu credeti ca da tare.. doar in joaca imi rupe cate un deget.. asa de distractie :P daca vede ce zic de ea sigur face o criza mica :blahblah: tre` sa invatz si eu sa le modific.. dar nu prea am nervi... :censored:

EvLSant0S 13-07-05 00:04

Ma bucur sincer ca-ti place , si btw , s-a rezolvat si cu .... problemutza... ;) everything`s ok now

soricel 13-07-05 00:16

Re:

Quote:

Ma bucur sincer ca-ti place , si btw , s-a rezolvat si cu .... problemutza... ;) everything`s ok now

Okay.. vezi.. cum lucrii umpic la masina mea cum sa rezolvat problema.. cred ca o sa o folosesc pe post de lampa lu` aladin.. :D Va multumesc la toti inca odata pt efortu depus si to` respectu`

soricel 14-07-05 09:05

haideti fratiilor.. ati ramas complexati de cat de bine arata Nova mea si acu` nu mai puneti nici unu masinutele aici ? n-am vrut sa va necajesc :P daca ei sunt maestrii asta e... :wink:

kickass 15-07-05 12:42

1 Attachment(s)
hai ca imi pun eu masina.. vedeti ce puteti face si pe la ea :roll:

soricel 15-07-05 12:43

ma kickass... no vinzi ?!

All times are GMT +2. The time now is 20:13.

- Copyright 2026 4Tuning