![]() |
Re: Matiz din Satu Mare
:wave: bine zici ,da stai sa argumenteze baietzii ,sa vedem cum sta treaba ....si sa ne explice de ce nu ........:flamed:
|
scuze ... dar sony nu e bun.
o fi bun el la televizoare si toate restu` dar la muzica nu e ;) nu zic ca nu e nimic de capul lui dar nu e foarte bun. |
Quote:
Si acum hai sa lamurim ce inseamna "bun" cand am zis eu ca "sony nu e bun": stie lumea masina aia expusa la 4tuning days in 2006 (cred), echipata toata cu sony? ei bine, subwooferele de pe masina aia se miscau o gramada, dar sunet nu se auzea deloc, si nu cred ca era din cauza incintelor! A, ba da, scuze, se auzeau multe medii pe subwoofer, ceea ce nu e de conceput la un subwoofer! (poate era din amplificator, nu stiu sigur, insa si ala era tot sony). Asta nu inseamna ca produsele sony se ard, iau foc, se sparg etc., asa cum se intampla cu multe MacAudio! n-am zis asta, chiar pana zilele trecute am avut un mp3-player sony de care am fost foarte multumit (ca unitate pe o masina de zi cu zi, nu de altceva) - aveam si usb, aveam si telecomanda, aveam iesiri/intrari, claritate pana la volum mare, dar...cam atat. Pe de alta parte, cand vorbim de sony, nu putem sa punem acelasi calificativ pentru toate produsele sony: televizoare, combine audio de casa etc. sunt niste produse calitativ superioare, chiar si roboteii aia sony (catelusi sau ce mama dracu' sunt) sunt destul de scumpi si cautati in afara, insa scuza-ma....cand o sa vad un robotel JBL sau Pioneer, o sa imi schimb peste noapte tot ceea ce am de la aceste firme. Asta nu inseamna ca sunt fan, insa la cate am testat in timp, mi-am facut si eu niste pareri). Concluzia: Sony face de toate! Unele produse (cu care a inceput sa fie o marca de renume, cum ar fi televizoarele) sunt in top, altele....:rolleyes2 :rolleyes2 :rolleyes2 NU! De-asta n-ai sa vezi niciodata vreo masina la vreun concurs de SQ/SPL cu produse sony ;) ; cand vine vorba de car audio, sony este pe lista doar ca sa fie...si isi fac treaba doar daca te multumesti cu foarte putin. Acum sa fiu sincer, difuzoarele Sony se aud excelent....pe manele! Cine se simte ofensat, e problema lui, dar manelele nu sunt muzica, sony nu face muzica auto, asa ca manelele si sony nu au ce cauta in masina! (manelele nu au ce cauta nicaieri, dar asta e alta problema) Piece! |
PS (@spark88): iti recomand Blaupunkt, produse care fac treaba mult mai bine decat sony, la preturi mult mai mici. Recomandarea o dau pentru raportul calitate/pret, nu pentru "cele mai bune".
|
eu sincer sa fiu ca boxe am avut de la maganat si am fost super multumit de ele.
si ceva prieteni cu woofer sau tub magnat si cu amplif si suna super oky. :) |
Quote:
|
Quote:
Sony este vazut (dupa parerea mea) ca un fel de Hyundai printre masinile scumpe :rolleyes2 PS: si Magnat e ok:!: |
Quote:
|
Sony e pe lista datorita X-plode-ului ca nu imi aduc aminte sa fi facut ceva legat de car audio mai cunoscut decat asta. Cand ii auzi pe unii ca zic "Am linie audio Sony X-plode" suna in asa fel incat zici ca au vreo 2 Jackhammere in portbagaj pe post de tweetere. Si Quick... MARE dreptate ai in legatura cu Sony si manele :lol: Recomand Blaupunkt, JVC si Magnat.
|
Multumesc pentru idei......
Apropo acuma am in masina un amplificator blaupunkt de 400w + un woofer blaupunkt 200 rms.........si vreau neaparat ceva mai tare..... Ce credeti de alpine? M-am mai gandit si la un woofer mtx sau kicker....da nu stiu unde pot gasi:rolleyes2 Ma puteti ajuta careva????? |
2 Attachment(s)
Alpine e deja mai mult decat bun :D
Vezi ca e un kicker de vanzare, foarte ieftin, la sectiunea "bazar car audio", ma mir ca nu s-a dat pana acum :rolleyes2 Daca esti interesat, am si eu un woofer de vanzare (sau chiar doua, depinde) - Pyle BlueWave 350-400w rms (1500w max), 2x4 ohmi, 38 cm (15 inci). Daca esti interesat iti fac si un filmulet cu el ;) :arrow: |
De ce il vinzi??
e SUPER CE CALITATE??? Fa-mi un fil sa vad ce poate si da-mi si un pret:rolleyes2 :D |
Pe 23 decembrie sunt in Bucuresti toata ziua, daca ai vreun prieten acolo, ma intalnesc cu el si il poate asculta ;)
Oricum o sa-ti fac un filmulet, macar in weekendul asta, chiar daca n-o sa fie foarte clar si edificator. Subwooferul se aude foarte bine, sunt foarte multumit de el, insa m-am hotarat sa-mi fac linie GroundZero pentru Tico si Hifonics pentru cealalta masina (sau invers, inca nu m-am hotarat :lol: ) asa ca vand tot ce mai am si care nu e Hifonics/GroundZero, adica Pyle, Pioneer, Panasonic, JBL, Kenwood. Pretul subwooferului este 200 RON fix, pret in care intra si o incinta mai mare, dar suficienta cat sa "bubuie". Ar mai fi de spus ca le tin in casa de ~1 an, acum 2 zile l-am montat pe unul dintre ele (ambele sunt identice) si eram hotarat sa le dau pe ambele, dar cred ca unul il mai pastrez o perioada :D Revin cu filmulet ;) |
Vreau sa vad si incinta sa vad daca imi incape in portbagaj si astept filmuletul:D
|
Apropo daca tot a venit vorba de portbagaj.....ce sa fac ca sa nu mai bubuie in halul ala,sescutura ca dracu si acuma,daca pun ceva mai tare o sa se deschida singur:lol:
Serios am auzit ca este ceva spume care se poate pune in tabla de la portbagaj ,sau cum s-ar mai putea rezolva problema ca e deranjant ca in loc de bass sa auzi baraitul portbagajului..... Help me someone:rolleyes2 |
| All times are GMT +2. The time now is 16:17. |
- Copyright 2026 4Tuning