![]() |
Re: My Ka
aveti idee daca trebuie modificata in talon culoarea masinii in cazul in care vreau sa fac capota neagra ? si in legatura cu jentile :trebuiau montate la ford si apoi mers cu ele la RAR pt omologare ?
|
nu trebuie pentru nici una din ele. culoarea doar daca depaseste 40% din suprafata masiniii
|
Eu stiam de 30%, iar legat de jante nu conteaza daca le montezi la Ford sau nu, conteaza daca acel dealer iti elibereaza un act prin care sa se ateste ca acele dimensiuni NU afecteaza performantele/siguranta autoturismului, insa in Romania nici unul nu elibereaza asa ceva, apoi la RAR te vei izbi de alti "destepti" pentru ca ei cauta in catalog si nu prea tin cont de omologari individuale. Daca vei gasi o "solutie" si vei sari pe "interval" e posibil sa reusesti insa nu iti recomand sa o aduci in Bucuresti.
|
cand am sunat la RAR, un destept de acolo mi-a zis ca trebuia sa montez jentile la Ford, iar astia de la Ford trebuiau sa-mi dea o adresa ,iar cu adresa sa merg la RAR;
|
Da este diferenta mare coane :) (eu in locu tau as mai fi taiat si 1 cm din arcurile sport ;)) )...nuj ce astept de nu imi iau si eu niste arcuri...oricum legat de RAR eu cred ca is toate bullshit ;) over&out
|
la anvelopele mele 195/45/R15 si cu arcurile astea sport imi " dardaie dintii-n gura la orice groapa" asa ca nu vreau mai mult de atat sa o las;aveam in gand sa-i trag si amortizoare pe gaz, dar cred ca o sa raman la ulei;masina este foarte rigida si daca o las mai mult de atat tianand cont ca am jenti pe 15" care sunt destul de mari pt buburuza asta, risc sa-mi atinga la orice groapa;oricum in viraje masina se prezinta foarte bine; am mers o vreme cu strutbrace-ul dat jos si se simtea diferenta;acum ca e mai joasa, anvelopele sunt mai late si cu strutbrace-ul, masina sta foarte bine in curbe;
|
Nu mi-am dat seama ca jantele is pe 15...WOW!!! Imi dau seama ca pe jante pe 15 si arcuri sport ramai fara dinti in gura :)
|
5 Attachment(s)
cateva poze "de la padure" si cu "greutate" mai ales pe spate :)
|
ce i-ai facut la grila fata?
ceva modificari sau i-ai dat doar sigla jos? |
4 Attachment(s)
grila fata e data jos ;urmeaza sa-i pun plasa neagra zilele astea;saptamana viitoare montez amortizoare noi pe spate Monroe;iar cat de curand o sa vopsesc capota negru metalizat ( ca si oglinzile);azi am vopsit tamburii cu racing red termorezistenta pana la 800 C iar maine sper sa fac si etrierii;
|
kweeell!!!
|
ai dat 2 straturi sau nu tia placut oranj si leai facut vermilion???
|
culoarea reala este rosu :) se vede oranj din cauza blitzului de la telefon;
|
2 Attachment(s)
azi i-am mai facut un mic cadou gargaritei
|
2 Attachment(s)
si noua suspensie spate completa:arcuri sport DTS 35mm si amortizoare Monroe;
|