Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Zona comerciala Piatra-Neamt - Bazar - Servicii - Talcioc (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc.html)
-   -   Cocktail tuning va prezinta (https://forum.4tuning.ro/348-zona-comerciala-piatra-neamt-bazar-servicii-talcioc/54179-cocktail-tuning-prezinta.html)

johnson 16-02-09 10:02

Re: Cocktail tuning va prezinta

Saptamana asta o scot de la vopsit oricum, dar pt a fi si gata de salon, mai e cale lunga si la cat sunt eu de pretentios, ar trebui sa bag prea multi bani ca sa fie o prezenta onorabila. Plus ca exteriorul l-am lasat clasic, asa cum sta bine la o masina veche

Ali_ump 16-02-09 10:14

Uite-te la Ford-ul celor de la Audio Class ...e ceva in genul in care iti place tie:)

johnson 16-02-09 10:31

L-am vazut live si e o masina care arata bine de la sine, daca are si vopseaua ok si e in stare buna, 80% e facut deja

johnson 16-02-09 14:09

De astazi devine oficiala mutarea Cocktail Tuning intr-un spatiu nou, mai mare si mai bine situat, zic eu, in incinta SSA. In acest fel, o serie de activitati pe care nu le puteam desfasura din lispa de loc, vor deveni diponibile si o sa aflati la momentul potrivit la ce ma refer. In noul spatiu vor avea loc minim 3 masini la lucru in acelasi timp, loc de asteptare pt clienti, dar si un loc f primitor pt toti prietenii. Sa fie cu noroc.
In momentul asta caut pret bun pt o usa mai ciudata (in timp ce scriu am primit deja prima oferta) si o sursa de vopsea cauciucata pt pardoseala(ca la Metro). Daca aveti idee de surse bune, nu ezitati sa ma anuntati

mariusD 18-02-09 18:02

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2071790)
De astazi devine oficiala mutarea Cocktail Tuning intr-un spatiu nou, mai mare si mai bine situat, zic eu, in incinta SSA. In acest fel, o serie de activitati pe care nu le puteam desfasura din lispa de loc, vor deveni diponibile si o sa aflati la momentul potrivit la ce ma refer. In noul spatiu vor avea loc minim 3 masini la lucru in acelasi timp, loc de asteptare pt clienti, dar si un loc f primitor pt toti prietenii. Sa fie cu noroc.
In momentul asta caut pret bun pt o usa mai ciudata (in timp ce scriu am primit deja prima oferta) si o sursa de vopsea cauciucata pt pardoseala(ca la Metro). Daca aveti idee de surse bune, nu ezitati sa ma anuntati

gata te muti... ssa nu e cea de pe varianta parca?

AnDrEiCa 18-02-09 18:33

Quote:

Originally Posted by mariusD (Post 2078959)
gata te muti... ssa nu e cea de pe varianta parca?

ba da:D

johnson 24-02-09 11:47

Toata lumea stie unde este, asta e si unul din lucrurile care ma incanta cu noul sediu. Deocamdata astept sa se mai incalzeasca afara ca sa pot incepe amenajarea, nefiind utilizat momentan, e frig si nu merge de dat cu var, vopsit etc... abia astept sa incep, asta e clar

VaLeX 24-02-09 12:11

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2095756)
Toata lumea stie unde este, asta e si unul din lucrurile care ma incanta cu noul sediu. Deocamdata astept sa se mai incalzeasca afara ca sa pot incepe amenajarea, nefiind utilizat momentan, e frig si nu merge de dat cu var, vopsit etc... abia astept sa incep, asta e clar

tre' sa dai de baut pt "casa noua" :)

succes in dezvoltarea afacerii si cat mai multi clienti satisfacuti si multumiti cu munca depusa de voi.

johnson 24-02-09 13:40

Multumesc mult pt urari, clienti multumiti este ce am urmarit si eu inca de la inceput, care a fost acum 3 ani, e o idee sa corelez si cheful aniversar odata cu mutarea

johnson 25-02-09 14:53

MEGA SUPRA EXTRA OFERTA!
A sosit vremea sa scap si de ultimul set de jante de pe stoc, vine primavara, modele noi etc, asa ca sariti pe ele baieti: Alutec 17'', 5x112, 7j, pt anvelope de 205-225/55/17, se potrivesc la vw-audi, majoritatea modelelor, daca nu sunteti siguri, spuneti ce model aveti si verific eu.
La un set cumparat cu 550 ron/buc, a 5-a(rezerva) e cadou

johnson 25-02-09 14:54

1 Attachment(s)
Si o poza

johnson 04-03-09 12:15

3 Attachment(s)
Un altfel de proiect in lucru, poze before cu noul sediu

razvy_2002 04-03-09 17:29

multa bafta...la cat ai de munca:)

johnson 05-03-09 19:04

2 Attachment(s)
O faza intermediara, la cum se misca treburile , la sfarsitul saptamanii viitoare ne mutam. In afara de ce se vede, mai este o incapere, dedicata altei activitati, din domeniul racing, detalii la momentul potrivit

AnDrEiCa 05-03-09 19:06

Quote:

Originally Posted by johnson (Post 2122182)
O faza intermediara, la cum se misca treburile , la sfarsitul saptamanii viitoare ne mutam. In afara de ce se vede, mai este o incapere, dedicata altei activitati, din domeniul racing, detalii la momentul potrivit

spor la lucru si sa ai cati mai multi clienti:D

All times are GMT +2. The time now is 04:38.

- Copyright 2026 4Tuning