![]() |
Re: Tipe la volan...
Scuze,ca intrerup discutia voastra,dar neaparat trebuie s-o sustin pe Ariana..:-)
Parerea mea : oricine poate sa devina sofer bun,indiferent de primul nr din CI!Conditia este sa aiba destul de mult timp sa conduca si sa iubeasca feeling-ul! Problema e,ca femeile au mult mai putin timp de asta si de obicei conduc de nevoie(TREBUIE adus copilul,TREBUIE facut piata),pe cind baietii de 18 ani deja fac dracu'n patru sa faca rost de orice,ce are patru roti si mere cu nafta! Din pacate sunt intr-adevar putine tipe care iubesc masinile,si destul de mult timp liber sa fie in tema cu ele,dar EXISTA!!!!!Asa ca RESPECT PTR ELE!!!:flower: |
Quote:
|
ia mai pove despre ele... sau mai bine mi-ai face cunostinta cu ele ..;)
apropos Felicitari !! si tie si lui Joe si Ervin (asociatul lui Joe)=Infect... apropos noi am facut o poza parca ,unde-i ? .. aia cu Infect ... |
Quote:
|
Quote:
AM O AMICA CA IMI FAC CRUCE DE TRE SA MA DUC CU EA UNDEVA !!!!!DOAMNE FERI!!!!!STIE TIPA ARE VANA IN EA ADEVARAT!!!!MULTI BAIETZI AR LUA LECTII DE LA EA...... |
Ce tare! Si eu mi-as dori sa vad o femeie la volan care se ia cu mine la semafor, ba chiar as vrea sa ma faca, macar as vedea si eu ceva live in premiera in domeniul auto.
Apropo Sandu sa stii ca vad bine loganurile albe (off topic) |
inseamna ca atunci cand nu ai vazut loganu m-am comportat ca o c....a proasta!!!:) :) :)
|
Quote:
|
1 Attachment(s)
Mai, inteleapta fata Trixi asta! You go girl!
Si uite, ca dintre toate comunitatile numai Oradea are un topic cu fete la volan...Bravo! Apropos, sunt Ana si mai jos aveti o poza cu mine si baietii de Crazy Drivers (eu sunt aia mica cu sepcuta rosie). Sorry, nu am nici o poza prea clara cu mine la volan!:-) |
Quote:
|
Quote:
|
TRIXI sa stii ca te asteptam vineri si nu trebuie sa stai asa retrasa ca si vinerea trecuta ............
|
Quote:
...si multumesc mult ptr invitatie!In mod sigur mai trec eu pe-acolo :D ! |
Quote:
|
Oricum ma dau de gol cu Bora!(daca nu ma duc cu Passatu' de-al dracului) :)
|
| All times are GMT +2. The time now is 02:45. |
- Copyright 2026 4Tuning