![]() |
La misto, ai idee cum dau de gagica??
cine o cunoaste sa imi dea si mie un mesaj pe yahoo mesenger not_yet84 |
da mai am idee, da ma omoara daca zic ;)
:peace: |
da.. te leaga de maini si de picioare si te... era sa zic eu ce..
not yet .. tipa e pe forum .. ii zic sa dea un ochi aici .. sa te vada.. ;) |
hahahah toti o shtim p domnishoara .. eu o stiu si din vedere .. dar si d pe forum .. am vazut`o .. la tuning show ... e BUNA
|
esti constient ca ea vede... nu ? :lol:
|
nare nimic mha .... e un compliment :D
|
Psycho ... cand zici buna ... la ce te referi ..... am inteles k e ceva de genu ... BUNA=AS F*T*-O ODAT` , FRUMOASA=AS FACE-O DE`O GAGIK.... asta mi-a zis un preten cand l-am intrebat ....care e dif intre buna shi frumoasa
|
...prea adevarat...ashea ca fii atenta ce iti zioce un baiat :peace: :lol: :lol: :lol:
btw..tot nu ai reushit mha?(not yet)....sad for you.. |
deci n-a gresit baiatu` cand mi-a zis nu ??
|
..pey io ti-am zis..deshi cred ca mai bine nu ziceamm..(damn)...oricum considera-te norocoasa ca ai aflat inainte sa nu fie prea tarziu :twisted: :twisted: ..sau desigur mai sunt si taranii...care folosesc in loc de incantatoare, frumoasa,...\"buna\" :D ...dar nu cred ca ai tu tangente cu taranii...nu? :D in afara de bunici :lol: :lol: :lol:
|
tu chiar nu stiai chestia asta ?!
|
well ai dreptate ... nu am tangente ... :D si am aflat de chestia cu buna/frumoasa acum vreo 5 ani .... cand am intrebat din curioazitate care-i diferenta .... bineinteles k mi s-a spus k sunt frumoasa :)) LOOl(de unde k eram vai steaua mea in tinerete :)))))(aparat dentar si ochelari din plastic -prin cls a8a ) acum pretenii mei intreaba de sormea :)) deci iar am apus :))
|
scuza-ma.. cati 80 de ani ai ?
ce naiba mai ,ai 20 de ani .. iti dai seama... babo :lol: sry .. :P dar cand va aud.. la 40 de ani . .ce`o sa mai zici ? |
lasa mha ....ca de..ashea e shi cu babele astea...in loc sa se bucure ca sunt mari in plm ca sunt in floare varstei si ca au carnet ..ce sa mai ....no comment... d ce nu am sji io 20 de ani? :cry: :cry: :cry:
|
pai ..... io nam 80 d ani ... dar chestia aia p care am zis-o a fost sub forma d gluma ...sper k te-ai prins ... .acum e floarea varstei .....si va asteptam la vara la mare ..... sa ne distram k la \"80\" de ani :P
|
| All times are GMT +2. The time now is 05:14. |
- Copyright 2026 4Tuning