![]() |
Re: E46 - 318i
Quote:
ms. de unde le-ai luat ? cat au fost ? |
Au venit cu tot cu bara
Xenonul,de la un coleg de pe forum.. |
cataline!!cum te impaci cu xenonu din proiectoare?nu palpaie cand ai pusa si faza scurta?multa bafta
|
salut Fulvius!
Nu palpaie, se comporta "exemplar" :) |
4 Attachment(s)
Ieri mi-am gasit caucicurile taiate :( si am fost nevoit sa revin mai devreme (decat imi pusesem in gand) la jantele de vara.
O cheltuiala in plus...asta e am achizitionat 2 pirelli pe fata si 2 Bridgestone Potenza pe spate (aproape noi) |
Lasa Cata ca oricum a venit primavaraaa!:X
|
da patrulei dar nu stii ce aiurea e sa pierzi niste cauciucuri degeaba din cauza la niste idioti! si caucioacele nu sunt ele asa ieftine! ..problema mare e cand pierzi doar o bucata si stai sa cauti prin tot orasu ..ceva identic!
anyway: nice car! poate ne bagam la neste pozne azi-maine! |
Quote:
o schimba muuuuuult de tot crede-ma nu ai idee ce satisfactie vei avea cand o vei vedea asa joasa :X..eu cel putin cand mi le-am montat 10 minute m-am plimbat pe langa masina de nebun :)))) cum dau de tine azi...sa iesim la niste poze :D |
Am deja arcuri sport ....
Vreau o suspensie reglabila...dar sa mai treaca "praful" asta :) Hai ca te sun! |
asteptam sa-i pui folie !!!singurul lucru care ii mai lipseste!!si in rest e cu siguranta unul din cele mai frumoase e 46 de pe forum!!bafta CATALINE
|
arata beton asa.. folii si esti in acte :)
|
Folie Cata ! ( toata lumea te bate la cap, hai sa ne punem sapt. viitoare :D )
|
Quote:
Merci Fulvius! Merci BMnWA Valentin'o, o sa urmeze si folia..poate chiar saptamana asta. |
Small Update!
Am vopsit etrierii rosii..ceva ce imi doream sa fac de ceva vreme E ceva de munca,in jur de 7-8 ore.Am ales solutia mai simpla,i-am curatat si i-am vopsit pe masina O sa pun poze putin mai tarziu |
Foarte bine:)Eu cred ca voi continua in weekend:Dca nu prea as vrea sa o mai misc dupaia:D
|
| All times are GMT +2. The time now is 20:25. |
- Copyright 2026 4Tuning