![]() |
Re: A Murit Micutzul MR.
Quote:
Asta a spus Micutzu intr`un alt post privind o conferintza de presa.....pakt k tocmai el a fost cel care si`a dat viata pt k altii sa inteleaga. :(( R.I.P. Micutzu |
si acum o sa ajungem la vechea discutie daca ar fi un loc amenajat al nostru unde am putea sa ne facem de cap cred ca ar fi totul ok .. dar aici ar trebui sa avem sprijinul politiei si primariei.. pentru a ne gasi un loc doar pentru noi daca nu ne mai vor pe strazi.
R.I.P Micutzu . odihneascase in pace .. va ramane in amintirile noastre pentru totdeauna |
Dumnezeu sa`l odihneasca ..mare pacat :(
|
Quote:
|
10 Attachment(s)
Ne vei lipsi fratzior ....
|
re: Īn amintirea lui Micutzu', presedintele Midnight Racers
Dumnezeu sa-l odihneasca in pace! sincere condoleante...
R.I.P |
CAT SA MAI STAM CU MAINILE IN SAN??!? CAT SA MAI SUFERIM ?!?! DE CE NU FACE POLITIA ROMANACEVA ??
Odihneste-te in pace Micutzule! ai gija de RoberTXA si de GAM, ai grija de noi toti ! cum ai avut si cand ai fost printre noi! |
sau pune un link cva...ms mult.
|
Cuvintele sunt de prisos, aseara cand a sunat telefonul pentru a ma anunta k Micutu a avut accident nu imi venea sa cred...dar am ajuns la locul accidentului si era real...cu Micutu si Florica cred k am intrat majoritatea de aici in cursele de strada, iar acum Micutu nu mai e...Dumnezeu se pare ca ii vrea pe cei buni sus...Condoleante familiei care nu stiu de unde mai are puterea sa treaca peste acest moment....Micutu ne vei lipsi....
|
Sincere condoleante!
...anul asta m-a lasat fara multi cunoscuti si prieteni! Sper ca odata cu terminarea lui sa se termine si tragediile... E prea mult!!!! Acest sir de accidente nu ne prea ajuta in fata autoritatilor, care considera ca metoda cea mai buna pentru stoparea accidentelor e interzicerea curselor. Ei nu fac decat sa ne opreasca de la pasiunea noastra, nu ne ajuta sa o fructificam! UNDE ajungem??? :cry: PS: Plevnei este blestemata!! o sosea care te indeamna la viteza! Aveti mai multa grija de voi!!!! ODIHNEASCA-SE IN PACE! ... inca o legenda! |
Sper ca macar pe ultima `cursa` sa ne adunam cat mai multi..Condoleante..
|
Sa-i fie tarana usoara !
|
1 Attachment(s)
Ultima Cursa Din Viata Lui Micutzu ...
|
Nu-mi vine sa cred :( ... Odihneasca-se in pace.... :(((
|