Forum 4Tuning

Forum 4Tuning (https://forum.4tuning.ro/)
-   Masina mea Skoda (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda.html)
-   -   '07 Octavia II RS - 2.0TFSI (K04, REVO Stg3, etc.) (https://forum.4tuning.ro/229-masina-mea-skoda/51751-07-octavia-rs-2-0tfsi-k04-revo-stg3-etc.html)

golf4tunat 07-03-08 03:16

Re: SKODA vRS

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1405087)
ti se pare ca merge cu presiune mare in turbina?! :lol::lol::lol:

I-am dat mului un sfat , nimik mai mult ... masina merge bine dar se stie ca de stock un RS e cu o masina in spate la un GTI ... asa ca ...

naka66vio 07-03-08 09:23

am facut cateva loguri aseara si presiunea cu care merg este de 1.de ce zici u ca este cu o masina in urma la gti rsul asta stok?poate cu o zecime de secunda dar iti zic eu ca e neimportanta si aia.in fine fiecare zice ce vrea si crede ce vrea.siteul asta zici ca e facut special pt mancatorie dar sa vedem de 1 mai cine face softuri mai bune pt tfsi si ca exista doar o firma de tuning adevarata RBN

golf4tunat 07-03-08 12:21

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1406408)
am facut cateva loguri aseara si presiunea cu care merg este de 1.de ce zici u ca este cu o masina in urma la gti rsul asta stok?poate cu o zecime de secunda dar iti zic eu ca e neimportanta si aia.in fine fiecare zice ce vrea si crede ce vrea.siteul asta zici ca e facut special pt mancatorie dar sa vedem de 1 mai cine face softuri mai bune pt tfsi si ca exista doar o firma de tuning adevarata RBN

La 1 bar e super ok . Bafta in continuare la modificari !

yoda 07-03-08 16:51

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1406408)

deja suntem la gara cu totul !!!!cea mai tare firma de soft?!nu uita ca stai cu un tdi de 140 cp la baza iar tu ai un suuuperrr soft!!!ha!ha!ha!:lol::lol::lol:
asta gasim in tara...gogosi, pate de la sibiu, salam sasesc, pasta de dinti, unirea, poiana, marmote si samd!in fine...fiecare cu piticii lui!

yoda 07-03-08 17:09

Quote:

Originally Posted by naka66vio (Post 1405415)
:lol:si maine o sa pun un filmuletz facut pe zi sami arate si mie cineva unde masina mea are o cadere la 5550 de ture. si eu am softul acesta reusit din prima nu ca alti baietzi care au avut n softuri cu intreruperi si caderi si etc teste si cobai.sa mai puna si alti baietzi cu tfsi poze si filmuletze care au doar soft sau si mai multe sa vedem cum merg si masinile lor si sa vedem de ce nu si viteza maxima.intre timp poate mai invatz si eu sa conduc:-P:-P:-P.

aaa si apropo de cobai...parca ultima data ati stat 6 ore sa faceti softul..doar atat?!dupa nu stiu cate incercari si ore...repet doar atat?!
si de 5500 rpm...cineva spunea ca masina ta dupa 5500 rupe si trage constant pana la capat...eh bine dupa ce am vazut live prestatia masini lasa-ma sa spun ca e o aberatie....masina ta nu numai ca nu trage de la 5500 rpm in sus...ea nu trage nici de la 2000 rpm, unde mai pui ca pe la 5500 rpm are o mare problema...si nu e nici de la cauciucuri si nici de la sofer...balba turometrului poate insemna mult....dar in fine...ce pot stii eu de softuri?!sunt doar un doctor...de oameni nu de masini !;)
ceea ce pot sa va spun cu siguranta...si nu numai eu, este ca momentan pe un tfsi de 200 cp cod bwa nu exista bniciun soft mai puternic si ma ok vis-a-vis de putere si curba de cuplu!puteti verifica la master tuner, la autotest..si de ce nu la metrotehnica!marturie stau nu numai fisele de dyno ci si prestatia masinii pe strada!
cu stima si mult respect,
cu sensul ca nu am suparat pe nimeni,
este doar umila mea parere,
va salut si la mai multi bari in turbo...reali ce e drept!

yoda 07-03-08 17:23

Quote:

Originally Posted by golf4tunat (Post 1406069)
Nu sari la gatul meu pentru cateva motive simple ... la surge decontezi turbina , eu vorbeam de boost constant si k04 merge pe la 1.3 , 1.4 dupa resoftare ... vreau sa fiu decent, eu acuma am oberboost de 1.1 , 1.2 dupa care presiunea scade la 0.9 ( nu am scos limitarea de boost din fabrica ) asa ca nu sunt apasat deloc la nivel de presiune , inca pot urca mai sus si cu performante mai bune ( adika sa mentin presiunea de 1.2 ) , dar nu consider ca este nevoie cu o piesa stock sa fac acest lucru . Daca o firma specializata pe tfsi din germania mia sugerat ca maximum la o turbina k03 stock ( pentru mers zilnic cu masina ) e de 1.3 nu vad cum pot fi convins ca 1.55 sau aproape de valoarea asta e ok ;) !
P.S. O tara in care se vand gogosi ( nimeni nu stie ce vinde si nimeni nu da garantie pe ce zice )!

o mica intrebare..daca se permite...nu esti Johan de la Iasi cu gti-ul alb?!daca esti...esti tu amabil sa-i spui lui Vio cine ti-a facut softul...deoarece el a fost informat gresit...nu de alta dar sa nu aiba impresia ca are acelasi soft ca si tine...iar atunci ar fi inutil sa ne dam noi 2...pt ca daca masina ta ar merge cum merge al lui cred ca daca m-as chinui...fara exagerare, cred ca as putea sa-ti dau 1-1.5 tiruri pe 402 m!!!:lol::lol::lol:
daca nu esti tu...scuze pt confuzie !:P

MadCow 07-03-08 17:56

Quote:

Originally Posted by yoda (Post 1407478)
o mica intrebare..daca se permite...nu esti Johan de la Iasi cu gti-ul alb?!daca esti...esti tu amabil sa-i spui lui Vio cine ti-a facut softul...deoarece el a fost informat gresit...nu de alta dar sa nu aiba impresia ca are acelasi soft ca si tine...iar atunci ar fi inutil sa ne dam noi 2...pt ca daca masina ta ar merge cum merge al lui cred ca daca m-as chinui...fara exagerare, cred ca as putea sa-ti dau 1-1.5 tiruri pe 402 m!!!:lol::lol::lol:
daca nu esti tu...scuze pt confuzie !:P

o chestie o lamuresc eu, el e Johan si are GTI-ul alb. cu softul o sa te lamureasca el, dar ce e cert e ca nu a luat bataie NICIODATA de la un alt TFSI chiar daca e manual sau DSG.

alexGTI 07-03-08 18:15

yoda tu ce soft ai ? :)
ca eu stiu care e cel mai tare din ro :P

yoda 07-03-08 18:16

Quote:

Originally Posted by MadCow (Post 1407547)
o chestie o lamuresc eu, el e Johan si are GTI-ul alb. cu softul o sa te lamureasca el, dar ce e cert e ca nu a luat bataie NICIODATA de la un alt TFSI chiar daca e manual sau DSG.

culmea e ca nici eu!de-aia sper sa ne intalnim!iar felul cum l-am intrebat cine e ...era putin malitios...deoarece unii care nu-l cunosc au impresia ca are softul facut de aceeasi persoane ce le face lor...EROARE!nu e aceeasi persoana desi starea de inducere in eroare este la nivel inalt! ;)

yoda 07-03-08 18:25

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1407594)
yoda tu ce soft ai ? :)
ca eu stiu care e cel mai tare din ro :P

din piata..tu?! ia zi care e cel mai tare soft?lumineaza-ne!eventual pune un dyno sau ceva curse sa vedem minunea!
ciao!

alexGTI 07-03-08 18:29

pai eu zic ca tcm tuning ...

yoda 07-03-08 18:36

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1407634)

da siguur! cred ca ai dreptate..pacat ca masina de 260 cp facuta de tcm a luat de la mine asa vreo 2-3 masini...si nu am de la tcm...daca intelegi ce spun!bafta cu produsele din germania!

alexGTI 07-03-08 18:43

ce sa zic tu esti un smecher ... asta e.
poate nu stia sa conduca cel cu 260 de cp ... la asta te-ai gandit ?

yoda 07-03-08 18:44

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1407634)

asta face pereche cu "...fiecare zice ce vrea si crede ce vrea.siteul asta zici ca e facut special pt mancatorie dar sa vedem de 1 mai cine face softuri mai bune pt tfsi si ca exista doar o firma de tuning adevarata RBN..."
bafta la gogosi...dar sa nu fie arse! ;)

yoda 07-03-08 18:47

Quote:

Originally Posted by alexGTI (Post 1407665)
ce sa zic tu esti un smecher ... asta e.
poate nu stia sa conduca cel cu 260 de cp ... la asta te-ai gandit ?

daca tot te dai "amic" cu poro intreaba-l pe Ganciulescu de masina in cauza si vei vedea ca "soferul" este unul f tare iar nici masina nu este de lepadat!este vb de masina lui Soava, octi 2 rs...asa ca bafta iar ref la smecherie?!nu vad cum ai tras tu concluzia aceasta?!pur si simplu incerc sa va explic, tuturor, sa nu mai credeti orice basm spus de unul sau de altul!daca vrei putem face o plimbare impreuna! ;)

All times are GMT +2. The time now is 09:59.

- Copyright 2026 4Tuning