![]() |
Re: SKODA vRS
Quote:
|
am facut cateva loguri aseara si presiunea cu care merg este de 1.de ce zici u ca este cu o masina in urma la gti rsul asta stok?poate cu o zecime de secunda dar iti zic eu ca e neimportanta si aia.in fine fiecare zice ce vrea si crede ce vrea.siteul asta zici ca e facut special pt mancatorie dar sa vedem de 1 mai cine face softuri mai bune pt tfsi si ca exista doar o firma de tuning adevarata RBN
|
Quote:
|
Quote:
asta gasim in tara...gogosi, pate de la sibiu, salam sasesc, pasta de dinti, unirea, poiana, marmote si samd!in fine...fiecare cu piticii lui! |
Quote:
si de 5500 rpm...cineva spunea ca masina ta dupa 5500 rupe si trage constant pana la capat...eh bine dupa ce am vazut live prestatia masini lasa-ma sa spun ca e o aberatie....masina ta nu numai ca nu trage de la 5500 rpm in sus...ea nu trage nici de la 2000 rpm, unde mai pui ca pe la 5500 rpm are o mare problema...si nu e nici de la cauciucuri si nici de la sofer...balba turometrului poate insemna mult....dar in fine...ce pot stii eu de softuri?!sunt doar un doctor...de oameni nu de masini !;) ceea ce pot sa va spun cu siguranta...si nu numai eu, este ca momentan pe un tfsi de 200 cp cod bwa nu exista bniciun soft mai puternic si ma ok vis-a-vis de putere si curba de cuplu!puteti verifica la master tuner, la autotest..si de ce nu la metrotehnica!marturie stau nu numai fisele de dyno ci si prestatia masinii pe strada! cu stima si mult respect, cu sensul ca nu am suparat pe nimeni, este doar umila mea parere, va salut si la mai multi bari in turbo...reali ce e drept! |
Quote:
daca nu esti tu...scuze pt confuzie !:P |
Quote:
|
yoda tu ce soft ai ? :)
ca eu stiu care e cel mai tare din ro :P |
Quote:
|
Quote:
ciao! |
pai eu zic ca tcm tuning ...
|
Quote:
|
ce sa zic tu esti un smecher ... asta e.
poate nu stia sa conduca cel cu 260 de cp ... la asta te-ai gandit ? |
Quote:
bafta la gogosi...dar sa nu fie arse! ;) |
Quote:
|
| All times are GMT +2. The time now is 09:59. |
- Copyright 2026 4Tuning